Stabil. tyčky vzadu určitě nejsou. Accent má prostě hůř odhlučněné nápravy a hlavně při mrazech, se hluk od náprav bude ozývat trochu víc. Cert, už s tím byl v servisu taky a řekli mu, že má vše v pořádku

Moderátoři: Martun, Moderátoři
To by vypadalo na homokinetický kloub. Ale je to nějak brzo - kolik máš najeto? Na Golfu jsem měl původní a auto mělo najeto dost přes 200k km. Asi by to měla řešit záruka - mrkni do servisky.David C3 píše:Když zatáčím doleva plný rejd tak mě lupe leva poloosa lup lup lup tak nevím co vy na to? Pravá to nedělá
No, to je brzo... Teď budou blekotat, že to je k tomu načipování (jak jsi psal, že Tě technik nařkl) a nebudou chtít uznat záruku. Koukám, že to je servis jedna báseň - tam bych už nejel ani na nic.David C3 píše:32tis
U škodověnky to zanamenalo, že je vadný homogenizační kloub....teda u Favorita to alespoň tak platiloDavid C3 píše:když zatáčím doleva plný rejd tak mě lupe leva poloosa lup lup lup tak nevím co vy na to?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |