Jsem si doteď myslel, že to naschvál dělají jen mně, protože mám takové auto jaké mám, ale nenechám se (tak snadno) vyhecovat k závodění
aby mi to mohli nandat. Dálkové jsou už jen taková třešnička na dortu, stačí to zavěšení za prdelí. Hlavně teď v zimě, když je břečka nebo poprašek, tak se mi stává, že mě velice zvolna dojedou, zavěsí se mi dva metry za prdel, ale předjet už asi mají strach, tak mě jenom "tlačí". Nevím teda jestli by je těch pár km/h vytrhlo, třeba jo, ale přece nepojedu víc, než na kolik se v danou chvíli cítím, a neohrozím nás oba (když jedou tak těsně). Přesně tak jsem si předloňskou zimu rozbil Favorita.
Mám zvláštní zkušenost. Zatím mě téměř vždy ohrozily auta jedoucí předpisovou rychlostí nebo pomaleji. Kamion se rozhodl předjíždět ve chvíli kdy jsem ho předjížděl já; předjížděný vůz v úseku kde se griluje dorovnal mou rychlost (přičemž předtím jel o cca 20 km/h pomaleji) a když jsem teda zpomalil a chtěl se zařadit za něj (abych pustil ty co na pokuty mají), tak zase zpomaloval i on, a podobně. Pokud mě zatím ohrozilo rychle jedoucí vozidlo, tak to byly dodávky s polskými značkami jedoucí 90 km/h po městě.
A co se týče světel, tak určitě jste si všimli, že řidiči Fóbií mají regulaci výšky světlometů určitě nějak důmyslně schovanou, nebo od výroby nefunguje, a všichni nejspíš vzadu vozí stokilový pytel brambor. Protože pokaždé v noci, když mě někdo z protisměru potkávačkama oslňuje, tak se potom při míjení odhalí Fóbie. Už jsem se i zaregistrovat na Škoda fóru, s tím že jim tam napíšu, ať si to všichni ku*va sklopí když něco vezou, ale pak mi došlo, že ti co umí používat internet asi umí používat i regulaci výšky světel. Problém bude v těch ostatních, a na ty můžu i blikat, a odpovědí je mi často akorát, že protijedoucí rozsvítí dálkové abych se jich nažral, a ti zvlášť vypečení mě při míjení ještě vytroubí.
Přesto se pořád rád jezdím projet i bezdůvodně, abych se odreágoval, abych byl sám, abych si pustil
oblíbenou muziku nahlas a bez keců
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)