odsání benzínu
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
odsání benzínu
potřeboval bych poradit jak odsát benín, prý to jde přez palivové čerpadlo ,nevím kde ho presně najdu,kterou trubičku vytáhnout a jakým stylem se to dělá.Díky
- Reklama
Re: odsání benzínu
Cau Karle, predpokladam ze to chces odsat z te Lantry co rozprodavas, cerpadlo je umistene u nadrze, kdyz vyndas sedacky
tak je tam cerny "spunt" mel by jsi se k tomu dostat. Nikdy jsem to nedelal, ale myslim ze je to prave pod tou cernou zaslepkou nenapada mne kudy by to mohlo jit normalne vymenit bez demontaze nadrze...
tak je tam cerny "spunt" mel by jsi se k tomu dostat. Nikdy jsem to nedelal, ale myslim ze je to prave pod tou cernou zaslepkou nenapada mne kudy by to mohlo jit normalne vymenit bez demontaze nadrze...
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
*** Ivan je nejlepsi!!! ***
Benzín z nádrže se dá odčerpat tak, že v motorovém prostoru sundáš přívodní hadičku benzínu dáš to do nějaké nádoby a v pravém prostoru motoru najdeš servisní konektor čerpadla /má jen jeden drát a je zaslepený záslepkou tu odděláš!!/ přivedeš do konektoru + z baterie a vesele čerpáš beneli!!!!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
- black_sheep
- Moderátor
takhle jsme to dostavali ze scoupecka jednoho.... asi nejlepsi zpusob, pokud je jeste OK baterie a elektrika.Bruno píše:Benzín z nádrže se dá odčerpat tak, že v motorovém prostoru sundáš přívodní hadičku benzínu dáš to do nějaké nádoby a v pravém prostoru motoru najdeš servisní konektor čerpadla /má jen jeden drát a je zaslepený záslepkou tu odděláš!!/ přivedeš do konektoru + z baterie a vesele čerpáš beneli!!!!
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
tak jsem asi vůl 45l je v pr... přívod paliva do motoru nemuzu najit a ten konektor taky ne
- black_sheep
- Moderátor
jak moc na to spechas?? bych si mozna pro ty svody a loketku prijel a pomuzu ti to zapojit
I ❤ cars
Dobre vedet, nevedel jsem ze existuje neco jako servisni konektor, dekuji za informaci panove, doufam ale ze to nebudu nikdy potrebovat
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
- black_sheep
- Moderátor
tim muzes docela dobre zjistit, kdyz ti nejede auto, jestli bezi cerpadlo a nebo ne.
I ❤ cars
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm,díval jsem se,asi není. Neví náhodou někdo,kde se na tomto autě nachází relé toho palivového čerpadla?
Pokud jsem dobre pochopil,pokud necerpas je v haji cerpadlo s nejvetsi pravdepodobnosti? Co ale pokud cerpas ale kdyz normalne startujes rele cvakne ale cerpadlo se nerozjede.Myslel jsem ze mam v haji rele palivoveho cerpadla ale po vymene porad stejna zavada,auto jede cca pul hodiny,20 km po meste a najednou zhasne.Zkousim startovat ale uz neslysim po cvaknuti rele cerpadlo.Hujer mimo jine rikal ze muze bejt v haji - prehriva se.Reknes mi k tomu neco prosim,nazor. jinak ten servisni konektor,to jsi myslel tu podelnou zaslepku a relatek a pojistek v motorovem prostoru,chtel jsem dat obrazek ale nevim jakblack_sheep píše:takhle jsme to dostavali ze scoupecka jednoho.... asi nejlepsi zpusob, pokud je jeste OK baterie a elektrika.Bruno píše:Benzín z nádrže se dá odčerpat tak, že v motorovém prostoru sundáš přívodní hadičku benzínu dáš to do nějaké nádoby a v pravém prostoru motoru najdeš servisní konektor čerpadla /má jen jeden drát a je zaslepený záslepkou tu odděláš!!/ přivedeš do konektoru + z baterie a vesele čerpáš beneli!!!!
Hyundai Lantra kombi 1.6 16V 84kW G4GR