ceme píše:Sranda mna ked objednával technik tak sa ma pýtal kolko mám KM a či niekam cez víkedn pojdem a presiahnem 15000KM tak som mu povedal že idme na chatu tak bol poplašený a povedal že nech prídem piatok namiesto pondelka tak neviem...a ozaj nevieš meno technika ktorý tam preberá auto??? Lebo Valent čo robil v Auto palace tam už nie je tak len tak či nešiel do Atuto Pola robiť prijímacieho technika...
Meno fakt neviem, ale mozno bude na protokole o vykonanych ukonoch. Ved to vecer chcem naskenovat a dat sem. Inak, syn je automechanik a aj ked sa nespecializuje na Hyundai, zopar ich opravoval (uz po zaruke, pochopitelne) a obcas zistil, ze auticka si dost pytali chladiacu kvapalinu. Cize, ak sa prilis pretiahne kontrolny interval a clovek si navyse nekontroluje stav kvapaliny/oleja v aute (aj taki ludia existuju, naozaj!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) a iba jazdi a jazdi, kym to ide, tak sa mu moze stat, ze zavari/zadrie motor. Prave tohto bol synator parkrat svedkom. Mozno aj ten mechanik a odtial prameni jeho obava. Ale v zasade, ked viem, ze mam vsetky kontrolovatelne kvapaliny OK, tak par stovak km navyse nemoze byt zasadny problem. Navyse, ked sa objednas a musis povedzem dva tyzdne cakat, za tu dobu mozes pokojne najazdit minimalne nejakych 200-300 km...