Nový člen v klubu I 30.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
kowalski1410
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový člen v klubu I 30.

Příspěvek od kowalski1410 »

pája22 píše:
tatchwud píše:Koukám,že je to různé.Bohužel,jsem mezi těmi,co mají jeden sklápěcí s DO a druhý obyčejný bez DO.Na dotaz proč,mi bylo sděleno,že se to tak dodává.( jen aby to neměl někdo zašité na pak ...)
Ahoj!
Tak teď už jsem trochu klidnější, protože jak vidím, nejsem sám...Ještě se na to znovu přeptám u prodejce, ale asi to tak bude.
Jinak autíčko mám ještě korejské, což jsem docela rád, bratr totiž pracuje v Nošovicích a nějaké ty problémy tam zkrátka jsou, ikdyž na druhou stranu kde nejsou, že?
Až se mi to podaří nafotit, tak tady hodím foto, jinak vybrali jsme si stříbrnou metlu a docela se mi na tomhle autíčku líbí.
Přeji všem pěkný den a dík za blahopřání a odpovědi! Pája
,jelikož na 99% máš auto z nošovic,tak by mne zajímalo jak vypadá oproti korejským sourozencům :-k
to jsi mne dostal :shock: ...já myslel,že korejci jsou vyprodaní
Toyota Corolla...1,6(97kw)...super white 2...Trend+...03/2019
i30...1,4...white crystal...made in cz...12/08
Reklama

mirant

Příspěvek od mirant »

ahoj,
také mne trápil počet klíčů, dotazoval jsem se proto na klíčové hospodářství u zdroje, z Hyundaie mi bylo technickým ředitelem sděleno, že
v minulosti byl pouze jeden sklopný klíč a od výroby 11/2007 jsou již k dispozici 2 sklopné klíče.
av
av
tatchwud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatchwud »

mirant píše:ahoj,
také mne trápil počet klíčů, dotazoval jsem se proto na klíčové hospodářství u zdroje, z Hyundaie mi bylo technickým ředitelem sděleno, že
v minulosti byl pouze jeden sklopný klíč a od výroby 11/2007 jsou již k dispozici 2 sklopné klíče.
av
No to je teda pěkná nespravedlonost. Kolik stojí dodělání klíče? Nekde jsem četl,že asi něco kolem 6 tis. :-k
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024

old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
pája22
*

Příspěvek od pája22 »

kowalski1410 píše:
pája22 píše:
tatchwud píše:Koukám,že je to různé.Bohužel,jsem mezi těmi,co mají jeden sklápěcí s DO a druhý obyčejný bez DO.Na dotaz proč,mi bylo sděleno,že se to tak dodává.( jen aby to neměl někdo zašité na pak ...)
Ahoj!
Tak teď už jsem trochu klidnější, protože jak vidím, nejsem sám...Ještě se na to znovu přeptám u prodejce, ale asi to tak bude.
Jinak autíčko mám ještě korejské, což jsem docela rád, bratr totiž pracuje v Nošovicích a nějaké ty problémy tam zkrátka jsou, ikdyž na druhou stranu kde nejsou, že?
Až se mi to podaří nafotit, tak tady hodím foto, jinak vybrali jsme si stříbrnou metlu a docela se mi na tomhle autíčku líbí.
Přeji všem pěkný den a dík za blahopřání a odpovědi! Pája
,jelikož na 99% máš auto z nošovic,tak by mne zajímalo jak vypadá oproti korejským sourozencům :-k
to jsi mne dostal :shock: ...já myslel,že korejci jsou vyprodaní
Tohle byla akce pro zaměstnance Hyundai, jednalo se o výprodej celního skladu...
pája22
*

Příspěvek od pája22 »

JimmyFLOYD píše:
pája22 píše:Zdravím všechny Íčkaře!

Tak včera jsem se stal jedním :D z Vás a dovezl jsem si domů novotou vonící I30 1,6 crdi 85 kw ve verzi style.
Dík za odpověď, případně za vaše postřehy.

Ať vám to jezdí! Pája
tak na toto autíčko čekám taky :D taky ho máš v akci -120 000 Kč? :D/
Přesně tak........
laufas

Příspěvek od laufas »

kowalski1410 píše:
čekám,nejen já na tvé fotečky
...někdy se tu dočteš i to co v manuálu nenajdeš,např odzkoušení alarmu :lol: ..atd
A ty uz mas recenzi na MA.cz? :mrgreen:
O tom alarmu je napsano jak funguje => z manualu se da vyvodit i jak ho tedy testnout
My mame jeden s dalkacem a jeden obyc.

Jinak zdraviiiim a doufam, ze se budes s nami delit o sve pocity a zkusenosti :hyu:
i30 1.4 + kn, 12/2007
mirant

Příspěvek od mirant »

tatchwud píše:
av
No to je teda pěkná nespravedlonost. Kolik stojí dodělání klíče? Nekde jsem četl,že asi něco kolem 6 tis. :-k
ahoj,
za nový komplet originál Hyundai (DO+planžeta+šteftík) jsem platil 4,5 tis.Kč + 200,-Kč za vybroušení planžety - a to byl největší malér -protože se jim v několika zámečnických firmách do toho evidentně nechtělo; nakonec se zadařilo na Smíchově; z řeči jsem vyrozuměl, že originální planžeta klíče je extra tvrdá a že je potřeba při broušení použít fungl nové frézky, jinak že to nemusí dopadnout dobře. Potom následuje v servisu Hyundai sehrání všech klíčů s imobilizérem a všech DO s alarmem a je to. Vše funguje bezvadně.
av
av
kowalski1410
**
Kontaktovat uživatele:

laufas píše:
kowalski1410 píše:
čekám,nejen já na tvé fotečky
...někdy se tu dočteš i to co v manuálu nenajdeš,např odzkoušení alarmu :lol: ..atd
A ty uz mas recenzi na MA.cz? :mrgreen:
O tom alarmu je napsano jak funguje => z manualu se da vyvodit i jak ho tedy testnout
My mame jeden s dalkacem a jeden obyc.

Jinak zdraviiiim a doufam, ze se budes s nami delit o sve pocity a zkusenosti :hyu:
S tou recenzí to bude asi na dlouho,měl jsem sice něco napsáno ve wordu,ale dělal jsem pořádek a nějak jsem to zlikvidoval včetně vyhození z koše ](*,) ](*,) ](*,) ...měl jsem zapráskaný komp kravinami z netu #-o ...tak nevím kdy to dám zase dokupy :-k

... o alarmu tam sice v manuálu napsáno je,ale způsob otestování jsem se dozvěděl až zde
Laxius
**

Příspěvek od Laxius »

Pripajam sa ku gratulaciam! mam i30cw korejca, vyrobeneho v 4/2008, ale stal v salone az do 1/2009, kym som i ponho neprisiel :) Dostal som 2 sklapacie kluce s DO.
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
kowalski1410
**
Kontaktovat uživatele:

Laxius píše:Pripajam sa ku gratulaciam! mam i30cw korejca, vyrobeneho v 4/2008, ale stal v salone az do 1/2009, kym som i ponho neprisiel :) Dostal som 2 sklapacie kluce s DO.
ten už musel mít hranaté pneu :lol:
tatchwud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatchwud »

mirant píše:
tatchwud píše:
av
ahoj,
za nový komplet originál Hyundai (DO+planžeta+šteftík) jsem platil 4,5 tis.Kč + 200,-Kč za vybroušení planžety - a to byl největší malér -protože se jim v několika zámečnických firmách do toho evidentně nechtělo; nakonec se zadařilo na Smíchově; z řeči jsem vyrozuměl, že originální planžeta klíče je extra tvrdá a že je potřeba při broušení použít fungl nové frézky, jinak že to nemusí dopadnout dobře. Potom následuje v servisu Hyundai sehrání všech klíčů s imobilizérem a všech DO s alarmem a je to. Vše funguje bezvadně.
av
Takže to nebylo udělané u Hyundaie? Pls o odkaz [-o<

tatchwud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatchwud »

kowalski1410 píše:
Laxius píše:Pripajam sa ku gratulaciam! mam i30cw korejca, vyrobeneho v 4/2008, ale stal v salone az do 1/2009, kym som i ponho neprisiel :) Dostal som 2 sklapacie kluce s DO.
ten už musel mít hranaté pneu :lol:
I s rezervou.... :^o

MA294BSComfort
*

Příspěvek od MA294BSComfort »

Neviem ako dlho sa k novému autu gratuluje ale pripájam sa - mňa ale zaujalo iné. Tvoj brácho robí v Nošovicích. V téme palubní počítač sme hľadali niekoho kto by sa mohol dostať k softu pre palubný počítač - nemohol by to brácho skúsiť ? Auto je fajn ale ten computer za moc nestojí ...
kowalski1410
**
Kontaktovat uživatele:

MA294BSComfort píše:Neviem ako dlho sa k novému autu gratuluje ale pripájam sa - mňa ale zaujalo iné. Tvoj brácho robí v Nošovicích. V téme palubní počítač sme hľadali niekoho kto by sa mohol dostať k softu pre palubný počítač - nemohol by to brácho skúsiť ? Auto je fajn ale ten computer za moc nestojí ...
Palubovky se dělají v MOBISu..dceřiná společnost :hyu: ,je sice součásti nošovického komplexu,ale pochybuji že brácha našeho nového kolegy bude mít možnost sehnat nový SW...proč vlastně chcete nový SW,stejně tam nic jiného nedostanete...pokud chcete nové funkce museli by jste vyměnit displej,který tam má předdefinované znaky

základ přístrojovky je deska plošných spojů ,která se jednak testuje na přítomnost osazených SMT součástek,dále se měří hodnoty těchto součástek,zda_li jsou v limitu a nahrává se daný SW...toť vše je v jednom testovacím procesu...pak následují testy další což jsou už pouze testy funkčnosti...

pokud by jsi chtěl nový soft s rozšířenými funkcemi,pak by jsi potřeboval komplet novou přístrojovku včetně řídíci jednotky...pokud se vůbec vyrábí
pája22
*

Příspěvek od pája22 »

MA294BSComfort píše:Neviem ako dlho sa k novému autu gratuluje ale pripájam sa - mňa ale zaujalo iné. Tvoj brácho robí v Nošovicích. V téme palubní počítač sme hľadali niekoho kto by sa mohol dostať k softu pre palubný počítač - nemohol by to brácho skúsiť ? Auto je fajn ale ten computer za moc nestojí ...
Ahoj!
Až s ním budu, tak se na to samozřejmě přeptám.

Zatím ahoj.
Odpovědět

Zpět na „i30 Pokec“