Tak sem dneska provadel test airbagu, vysledek testu je pozitivni, fungovaly bezchybne

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Pristi tejden dodam fotky, abyste se mohli taky pokochat
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
No ja mam este luxusni favoDEDe píše:no to snad ne tohlety si jeden z tech co sem chodi casto a co ted bez kary? rikas oprava je bez sance takze se budes poohlizet po novym aute?
no hlavne hackovyDr Meduza píše:No ja mam este luxusni favoDEDe píše:no to snad ne tohlety si jeden z tech co sem chodi casto a co ted bez kary? rikas oprava je bez sance takze se budes poohlizet po novym aute?
![]()
Ale mozna to opravit pude, kdyby ne, tak si asi sezenu naky jiny kupecko, nejlip zeleny
No ja mam havarijni, pac se znam jak jezdimDEDe píše:no hlavne hackovyDr Meduza píše:No ja mam este luxusni favoDEDe píše:no to snad ne tohlety si jeden z tech co sem chodi casto a co ted bez kary? rikas oprava je bez sance takze se budes poohlizet po novym aute?
![]()
Ale mozna to opravit pude, kdyby ne, tak si asi sezenu naky jiny kupecko, nejlip zeleny
BTW ty si mel havarijni ? Kdyz si neco nedobrzdil na to se vetsinou pojistovny divaj jako na tvoji vinnu totiz.
Budu hádat: svody a loketní opěrkublack_sheep píše:ouuuu ty jova!hujer mi jeste vcera volal, ze chces ode me ty moje tlumice co mi zbyli....
![]()
hlavne ze jsi OK!! tak preju pevny nervy, at to vsecko poshanis. pokud bys to rozebiral do dilu, tak si naopak vezmu neco ja od tebe
svody jo, ale loketka by z coupe neslaRybář píše:Budu hádat: svody a loketní opěrkublack_sheep píše:ouuuu ty jova!hujer mi jeste vcera volal, ze chces ode me ty moje tlumice co mi zbyli....
![]()
hlavne ze jsi OK!! tak preju pevny nervy, at to vsecko poshanis. pokud bys to rozebiral do dilu, tak si naopak vezmu neco ja od tebeJinak toho Coupé je mi taky líto, ale hlavně, že jsi OK. Dokud jde jenom o plechy, tak prakticky nejde o nic...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |