Znak
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Znak
Davali ste nidkto dole z coupecka znak z kapoty a zo zadu?lebo mam nove znaky tak cem dat opatrne hentie dolu...ten na kapote je asi len prilepeny len necem ho poskodit a dufam ze tam neostane flak..a tak isto aj vzadu tam ale neviem ako drzi. Tak ked mi vie niekto poradit piste dik
Coupe99 1.gen 2.0 16V
- Reklama
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znak
jde to v pohode vem si neco plocheho napr spachtlicku a jde to krasne udelat aniz by si se dotkl kapoty postupne "odrizni" to lepidlo a v pohode to sundas. Na RD prej nejsou uprostred ani diry ve kterych by to drzelo takze ti staci jen to lepidlo oddelat. Trocha ti zbude na kapote hlavne se to nesnas moz drhnout necim agresivnim at si to neposkrabes nejlip mi to slo tou lestenkou co ma malej brusnej faktor tim to jde smyt dobre.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, pokud si nechceš poničit lak, tak je třeba mít trpělivost a být opatrný. Lepidlo jsem "prořízl" klasickým tenkým stahovacím páskem ...propíchl jsem to na nejtenčím místě znaku, a pak to řezal za současného tahu k sobě. Zbytky lepidla jsem pak odstraňoval na přímém slunci jen namočenou houbičkou a pečlivě kousek po kousku nehtem ...trvalo to skoro dvě hodiny, ale stálo to za to. Až mi potom bylo skoro líto tam nalepit něco jiného.
Mimochodem, jaké máš ty nové znaky? ...nahoď foto nebo odkaz.
Mimochodem, jaké máš ty nové znaky? ...nahoď foto nebo odkaz.
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
jo houbickou a nehtem je to pekne na dlouho taky sem to delal tak nez sem si koupil ten pripravek na lesteni malych skrabaneckou co ma mirne brusnej efekt ti to jde rychle a krasne do lesku.
u RD jsou vepředu na kapotě díry, já tam naopak znak lepil, protože znak jsem tam od koupě neměl
- Přílohy
-
- znak.JPG (3.65 KiB) Zobrazeno 3352 x
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Ja jsem dokonce nekde videl video, jak ten znak oddelava holka a ma na to akorat kreditku stahovaci pasky a nejaky cistic s hadrem ....
Nejdriv jak pise Tringi tema paskama odrizne lepidlo a kreditkou oskrabe zbytek lepidla ...... a pak uz to jen dolesti .....
Bohuzel jsem zatim nenasel to video .......
Nejdriv jak pise Tringi tema paskama odrizne lepidlo a kreditkou oskrabe zbytek lepidla ...... a pak uz to jen dolesti .....
Bohuzel jsem zatim nenasel to video .......
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
To je ono .... diky ....
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Díval jsem se na to video a plakal jak želva,při pohledu jak sundává ten nápis Tiburon. Já ho chcíííííí bééééé. Nejezdí někdo do Rakouska(tam se s označením Tiburon prodává),že by mě ten nápis objednal v prodejně(určitě ho budou mít jako náhr.díl)a dovezl do Čech
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ani me nehovor ....... Hned bych ho chtel .... A jak ......Borek píše:Díval jsem se na to video a plakal jak želva,při pohledu jak sundává ten nápis Tiburon. Já ho chcíííííí bééééé. Nejezdí někdo do Rakouska(tam se s označením Tiburon prodává),že by mě ten nápis objednal v prodejně(určitě ho budou mít jako náhr.díl)a dovezl do Čech
Rozhodne se pripojuji k Borkove objednavce .... diky ....
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
treba na to nekde narazim ale zatim sem to taky nikde nevidel, problem je ze Tiburon proste neni temer nikde proto sem se taky na tiburon vyprdl a dal si tuscani abych mohl mit i jine doplnky
- black_sheep
- Moderátor
a to je lepeny v tech dirach? ja to taky budu sundavat casem, pac se mi z toho loga loupe stribrenka kruci, a to jsem mel od martasze jedno logo navic ale kdybych vedel, kam jsem ho jen dal...mirpie píše:tvůj model tam má díry, viz to fotoErikozo píše:takze nas model teda moj 99 ma tam tie diery???
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS