NOVE FORUM
Moderátor: Moderátoři
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
Re: NOVE FORUM
kolik muze byt maximalne smajliku na foru??
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
- Reklama
LongStar píše:kolik muze byt maximalne smajliku na foru??
nevim, ale vim ze podpis mas az moc velkej
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
no ja cekal kdo se ozve:)odstranim
S-coupe s Fénem:)
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Ja si ten jeho podpis nechal blokovat AdBlockem... a mam to.
Žluťáskové mi nevadí, ale nemám je a dvě různé základní barvy mi nesednou, sem docela puntíčkář.
Tak víš co? Když si ty smajlíky někde seženeš, a pošleš je Miloshovi, tak je určitě rád vymění. Já chtěl lepší, modrý smajlíky kterejch je víc tak sem pro to musel něco udělatlaufas píše:ti šedi smajlici jsou skatedyyy. je jich vic, ale ta barva
Žluťáskové mi nevadí, ale nemám je a dvě různé základní barvy mi nesednou, sem docela puntíčkář.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Rad bych byl napomocnej, jen nejak nevim co a jak v tomto smeruYurii píše:Ja si ten jeho podpis nechal blokovat AdBlockem... a mam to.Tak víš co? Když si ty smajlíky někde seženeš, a pošleš je Miloshovi, tak je určitě rád vymění. Já chtěl lepší, modrý smajlíky kterejch je víc tak sem pro to musel něco udělatlaufas píše:ti šedi smajlici jsou skatedyyy. je jich vic, ale ta barva
i30 1.4 + kn, 12/2007
Pokud pouzivate RSS ctecku tak si do ni muzete pridat i tento web - https://www.hyundaiclub.net
-
NOVE FORUM
Zdravím Vas všechny co fandí Hyundi a hlavně Sonatě.Mám takový problém s automatickou převodovkou u 3.0 V6 respektivě se auto nerozjede.Začlo mě to zlobit,že při akceleraci vypadla rychlost tudíš při větších otáčkách a když jsem ubral tak se tam nějaka zařadila a následně po dvou dnech(auto bylo ohřatý jel jsem normalní jizdou do mírného kopečka měl se tam zařadit větší stupen ten tam,ale neskočil vypadlo,žadnej hluk nenastal a přestalo to už přestalo jet) Byl jsem dvakrát na diagnostice tam nenašly žádný problém a povidali,že převodovka je v činnosti tak tedy nevím co mam dělat? Snad mi poradíte?Jinak mám dost zkušenosti s temito vozi hlavně rok 1996-1998,jen né stou převodovkou.Mimo jiné mam jednu celou na nahradní díly je to 2.0 16V
Díky ahoj s pozdravem Marian
kdybyste radsi vsichni cetli do jake sekce ten ktery prispevek patri vedet o jake auto se jedna hned to presunuMarian Marek píše:Zdravím Vas všechny co fandí Hyundi a hlavně Sonatě.Mám takový problém s automatickou převodovkou u 3.0 V6 respektivě se auto nerozjede.Začlo mě to zlobit,že při akceleraci vypadla rychlost tudíš při větších otáčkách a když jsem ubral tak se tam nějaka zařadila a následně po dvou dnech(auto bylo ohřatý jel jsem normalní jizdou do mírného kopečka měl se tam zařadit větší stupen ten tam,ale neskočil vypadlo,žadnej hluk nenastal a přestalo to už přestalo jet) Byl jsem dvakrát na diagnostice tam nenašly žádný problém a povidali,že převodovka je v činnosti tak tedy nevím co mam dělat? Snad mi poradíte?Jinak mám dost zkušenosti s temito vozi hlavně rok 1996-1998,jen né stou převodovkou.Mimo jiné mam jednu celou na nahradní díly je to 2.0 16V
Zřejmě Sonata.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
ˇčau chlape,dnes jsem se zaregistroval,mam coupe 98.mám problem z abs,svítí stále kontrolka a připojení k pc nekominikuje z jednotkou apojistky ok.Gůďashotik píše:dobrej zmatek . mohlo by se alespon barevne odlisit dulezity temata a ty co se zakladaj . takhle to musim cist od zacatku . a za druhy me docela vadi ze nevidim do jakeho tematu se naposledy prispivalo ale jen cloveka ktery prispival :/
pro me vzhledove lepsi ale prakticnosti ee:/
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi,vím že jste tady poprvé,ale nedělejte nám tady bordel a snažte se své dotazy řadit do rubrik(i podle typu auta) kam patří .Takhle přiděláváte práci moderátorům,kteří vaše příspěvky musí přesouvat.
Tady je název "Nové forum" a jeden se ptáte na převodovku v SONÁTĚ(tak to patří do oddílu Sonáta),druhý na ABS v COUPE(tak piš dotaz do rubriky Coupe 1.gen.).OK?
Tady je název "Nové forum" a jeden se ptáte na převodovku v SONÁTĚ(tak to patří do oddílu Sonáta),druhý na ABS v COUPE(tak piš dotaz do rubriky Coupe 1.gen.).OK?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Já bych to Borku už dávno přesunul jenže mi to nejde píše to Všeobecná chyba
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nech-snad si to kluci přečtou a příště už budou psát do rubrik,kam to patří.Nebo to přehodí Miloš.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Jura
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak musím moc poděkovat za zprovoznění kanálu pro RSS čtečky , je to SUPR! Je vidět, že přeci jen je zde živo. Díky za skvělou práci a dobré fórum - samo všem návštěvníkům a příznivcům - -.
Kia cee´d SW, 1,6 GDI, 99 kW, Comfort+packet plus+ r.v: 2013
Bylo:
Kia cee´d 1,4 CVVT 80kW /2008/
Hyundai Accent 5dv. 63kW 12V 1.3 /2000/
Škoda Rapid 130 5-speed /1985/
Bylo:
Kia cee´d 1,4 CVVT 80kW /2008/
Hyundai Accent 5dv. 63kW 12V 1.3 /2000/
Škoda Rapid 130 5-speed /1985/
Proč když chci poslat soukr. zprávu a využiji tlačítko pod příspěvkem toho komu ji chci poslat se mi do okna pro psaní zkopíruje obsah příspěvku?Je to mou nešikovností, nastavením, nebo mě to vadí protože něco nechápu?
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.