![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
![Whistle :-](./images/smilies/eusa_whistle.gif)
![Silenced :-#](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
jak to myslíš, pane...matysekul píše:Ale Ty máš speciální vůz![]()
My máme obyčejný,tak to asi trvá dýl
OPRAVA! - Abych nekrivdil, dostali sme gumovy koberce a povinnou vybavu. Jinak absolutne nic. Hroznej pristuptatchwud píše:No a to mě ještě volal po čase,že zapomněl na zimní gumy a že je mám na prodejně.Na změnu auta - když jsme to protelefonovávali -jsme měli čas,páč jsme byli na dovolený. Takže je to asi o přístupu lidí. Takže prodejce Hyundai na Spořilově dopadl docela dobře.Ochotný byl i v Liberci Drozda (nebo tak nějak se ten servis jmenuje.)Zjišťoval mě ochotně databázi skrz PC,zpětně volal a staral se. Jen nevím,jaký ještě vybrat servis na garančku.laufas píše: DO ... To mi ani nerikej.
My sme ho objednavali na autosalonu v zari a mel byt v listopadu. Chlapek suveren, ze ma papiry s autama na nakladaku, ktery jsou na ceste k nam. Tak sme si vybrali a cekali. V listopadu vola nekdo ze salonu, ze nemeli plechy !!!(tim padem v dobe objednavky jeste bylo auto nekde ve hvezdach) a ze auto nebylo na ceste a ze se cela varka opozdi !!! (Ty voe sem myslel, ze je roznesu v zubech) Auto uspesne dorazilo v prosinci. Nedostali jsme ani slevu a ani nic, nedejboze lepsi auti (grgr,kez by) Jeste byli arogantni, vcetne prodejny prislusenstvi u toho dealera. Prvni a ne posledni SPATNA zkusenost s dealerem Olomouc, Dolni Hejcinska nevimkolik.Ted jezdime do Zlina radej po mnoha diskusich a kritiky Olomouckyho prodejce + servisu. Ty jo sem se ted zase rozzhavil. Vzdy, kdyz si na to vzpomenu, nabihaj mi zily. Jeste k tomu, kdyz se dozvim, ze nekdo na tom byl podobne a dostal lepsi auto za to. A my velky,toceny, hnedy, smradlavy ...Jako preju ti to, ale chapes
Jinak chvalim puvodni konfiguraci.
Resilo a resi se to jinde - nekde v sekcii prodejny, nebo servisy, ted nvm.
Máš pravdu, ceny sú nižšie. Hyundai sk vydali nový, akčný cenníklubo247 píše:Tak som sa dnes dozvedel ze by som mohol už do konca byuduceho tyzdna jazdit,auto je na prevoze z Prahy do Trnavy. Ale je na letných pneumatikách. Neni to sila predavat v tejto dobe auto na letných??? Ved to by som od tial ani neodjel. Takže ešte k cene musím pridat zimné pneu.....Ale dosli nové ceny....bude to o 40 000Sk menej...tak aspon neco...Neni predaj tak su ceny nizsie...
Ty jo ty Hyundaia tolik chceš? Vem něco jinýho, teď ti utrhnou ruce!lubo247 píše:tak už som z toho nervozny. auto je vyexpedovane z prahy do Trnavy už 3 týždne a nikto nevie povedat kde auto je,kedy pride a co vlastne je s ním...vraj...cakajte.....ja cakam na auto od novembra
Zkouším jeho mentální sílu a odhodlání, nemůžem připustit nechat vloudit do stáda nepřipraveného jedinceHardcam píše:Proc mu vnuvujes jiny auto?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |