Hyundai i20 - testy & prehlady
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Hyundai i20 - testy & prehlady
Je to trochu jinak nasvícený,ale ve skutečnosti ta zelená je barva všech barev co jsou na vzorkovníku,co ladí s i20. Třeba u i30 ten sortiment barev nic moc.U Mazdy je výběr barev lepší.[/quote]
Já viděl na živo červenou normální,světle modrou a černou metalízu,tak z těch 3.barev
nejhezčí černá,pak červená,nakonec ta světlá jakoby vybledlá z 80. let modrá
Já viděl na živo červenou normální,světle modrou a černou metalízu,tak z těch 3.barev
Hyundai I20,1.4/74 kw comfort,dark grey-od 18.3.09
- Reklama
Já viděl na živo červenou normální,světle modrou a černou metalízu,tak z těch 3.barevdj.brouk píše:Je to trochu jinak nasvícený,ale ve skutečnosti ta zelená je barva všech barev co jsou na vzorkovníku,co ladí s i20. Třeba u i30 ten sortiment barev nic moc.U Mazdy je výběr barev lepší.
nejhezčí černá,pak červená,nakonec ta světlá jakoby vybledlá z 80. let modrá [/quote]
No a tu modrou cpou na plakáty.Nejhorší barvu,co maj.Copak ten šéf propagace nemá cit pro barvu?
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
No a tu modrou cpou na plakáty.Nejhorší barvu,co maj.Copak ten šéf propagace nemá cit pro barvu? [/quote]tatchwud píše:Já viděl na živo červenou normální,světle modrou a černou metalízu,tak z těch 3.barevdj.brouk píše:Je to trochu jinak nasvícený,ale ve skutečnosti ta zelená je barva všech barev co jsou na vzorkovníku,co ladí s i20. Třeba u i30 ten sortiment barev nic moc.U Mazdy je výběr barev lepší.
Tak na plakátu jsem ještě neviděl,ale to aspoň měli dát tu tmavou modrou,ta se ještě dá.....
Tak jsem dnes někde četl statistiku,že se v lednu 2009 už prodalo a zaregistrovalo 7 kusů I20 tek.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
V v České Třebové mě říkal,že už také jednu prodali.dj.brouk píše:Tak jsem dnes někde četl statistiku,že se v lednu 2009 už prodalo a zaregistrovalo 7 kusů I20 tek.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
Pěkně to ti maďaři provedli ,ale já v něm už seděl,takže to mám nakoukané.
Ale i tak je vidět,že nezahálíš.
Jen tak dál.
Ale i tak je vidět,že nezahálíš.
Jen tak dál.
Tak jedno černé íčko
- Přílohy
-
- taky dobrý
- Hyundai_i20_rt_0813.jpg (99.49 KiB) Zobrazeno 755 x
ahojte,
ja som dnes bola na predvádzačke. Mala som možnosť jazdiť na i20 s motorom 1,4 a môžem povedať, že sa mi jazdilo super. Premýšľam vážne o kúpe, pocity z jazdy fajné
Inak pozor, v tejto dobe práve sťahujú predané i20 do servisov, niektoré majú problém so zatekaním do interiéru cez predné okno. Takže chvíľu počkajte
ja som dnes bola na predvádzačke. Mala som možnosť jazdiť na i20 s motorom 1,4 a môžem povedať, že sa mi jazdilo super. Premýšľam vážne o kúpe, pocity z jazdy fajné
Inak pozor, v tejto dobe práve sťahujú predané i20 do servisov, niektoré majú problém so zatekaním do interiéru cez predné okno. Takže chvíľu počkajte
Hyundai i20, 1.25 comfort, elektric green, ESP - od 28.4.2009, stav = 9010 km
Taky uvažuji o 1.4 ce,díky za informace o problému se zadním oknem.calista píše:ahojte,
Jak dlouho tě nechali s i20 jezdit,a když tak se trochu zkus o té předváděčce rozepsat.
S předním,ne zadním oknem
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Aha,blbě jsem četlmatysekul píše:S předním,ne zadním oknem
dj.brouk
Hneď na začiatok, chcem kúpiť svoje prvé auto, takže moc skúseností s autami nemám .
Môžem hovoriť len ako laik. V predajni mi dal predajca kľúče a povedal, že ho môžem ísť vyskúšať (sama). Dosť ma to prekvapilo . Chcela som ísť smerom von z mesta ale akosi som netrafila cestu a vyviedlo ma na dialnicu takže som mala možnosť ísť aj väčšou rýchlosťou (150 km/h). Auto šlo dobre, preraďovanie ľahké, stírače stíraj , svetla svítej .... Neviem čo by ťa zaujímalo...
Hneď na začiatok, chcem kúpiť svoje prvé auto, takže moc skúseností s autami nemám .
Môžem hovoriť len ako laik. V predajni mi dal predajca kľúče a povedal, že ho môžem ísť vyskúšať (sama). Dosť ma to prekvapilo . Chcela som ísť smerom von z mesta ale akosi som netrafila cestu a vyviedlo ma na dialnicu takže som mala možnosť ísť aj väčšou rýchlosťou (150 km/h). Auto šlo dobre, preraďovanie ľahké, stírače stíraj , svetla svítej .... Neviem čo by ťa zaujímalo...
Dobře,bylo to vystihující,stačí....klakson troubícalista píše:dj.brouk
No já budu taky kupovat své 1. nové auto,a padla mi do oka I20,
tak jsem byl zvědavý,jak se Ti v tom jelo,toď vše.
Já v tom jen seděl a okukoval ze všech stran,ale asi si ho půjdu projet.
Tak dík.
Na ten klakson som akosi zabudla
No ja sa rozhodujem medzi dvoma autami: i20 a yaris, neviem ešte ktoré vyhrá
No ja sa rozhodujem medzi dvoma autami: i20 a yaris, neviem ešte ktoré vyhrá