Predné hmlovky elantra - oktúhle

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
jokocece
*

Predné hmlovky elantra - oktúhle

Příspěvek od jokocece »

Zdravím, čítal som o montáži predných hmloviek, ja na ele nemám predné hmlovky, ale na predchádzajúcom aute som mal a chýbajú mi. Ako som pozeral väčšinou máte predné hmlovky štvorcové tvaru, mierne zaoblené na rohoch. Ja mám na prednom nárazníku nechané okrúhle otvory s otvorom asi 4-5 cm a diery sú zakryté záslepkami. Bol som sa pýtať v predajni na cenu originál hmloviek. Povedali mi že jedna stojí asi 160 EUR (4900 Sk). V tej chvíli som si rozmyslel montáž.

Ale ak by ste mi vedeli poradiť niekde lacnejšie, budem veľmi rád. Ďalšiu otázku mám k elektoištalácii. Neviete mi povedať či nie sú náhodou nechaté nejaké vývody, konektory na pripojenie a vypínač. Ja mám spínač zadných hmloviek na ľavej strane prístrojovky a vedľa je voľné miesto na vypínač. Niektorí tu písali, že tam majú stmievač podsvietenia alebo vypínač TCS. Ja tam nemám nič. Ak budem montovať tie hmlovky rád by som využil toto voľné miesto.
Ďakujem za odpovede.
jokocece
Reklama

carlos
**

Re: Predné hmlovky elantra - oktúhle

Příspěvek od carlos »

Já mám taky tyto malé kruhové mlhovky, vypadají jako bodovky, a zdá se mi, že nějak moc světla nedávají. Ale okraj cesty osvítí a to je hlavní. Nechal jsem si je koupit a namontovat v servisu Hyundai Pardubice. No a cena i s montáží 9.000 Kč. Spínač je na páčce světel, takže i ta je nová.
Elantra 1.6, r.v.2006
Xfield
**

Příspěvek od Xfield »

jokocece píše:........ Niektorí tu písali, že tam majú stmievač podsvietenia alebo vypínač TCS. Ja tam nemám nič. Ak budem montovať tie hmlovky rád by som využil toto voľné miesto.
Ďakujem za odpovede.
Pokud sis to pročetl TADY, můžeš najít postup dodělání elektroinstalace a využítí toho volnýho místa pro TCS. Pokud se po těch mlhovkách poptáš jinde, než v Hyundai, tak je určitě seženeš levněj. Já sehnal originály za poloviční cenu. Ty to máš u těch kulatejch ještě jednodušší - můžeš klidně použít i z jinýho auta nebo nějaký univerzální (stačí, když bude souhlasit průměr, nebo tomu pomůžeš pilníkem :P ).

carlos: 9000,-kč je opravdu moc, ale jen ty nový páčky určitě aspoň 3000,- stály....
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

carlos: jsi dalsi, kdo zaklada tema, ani by se podival, jestli uz neni zalozene...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
carlos
**

Příspěvek od carlos »

Hardcam píše:carlos: jsi dalsi, kdo zaklada tema, ani by se podival, jestli uz neni zalozene...
:oops: Jejda, dyť já nic nezakládal, já jen odpovídal na ty kruhové mlhovky... [-o<
Elantra 1.6, r.v.2006
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

carlos: aha, promin, ty mas 2006ku, ta ma jiny naraznik.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Odpovědět

Zpět na „ELANTRA“