i30CW z Polska
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
i30CW z Polska
Na polskych strankach Hyundai uvadzaju vyhodne ceny i30CW hlavne pre modely 2008. Ma niekto skusenosti s dovozom z PL? Konkretne ma zaujima ci cena ktoru uvadzaju je konecna alebo treba ratat nejake dalsie poplatky alebo dane a podobne, taktiez ci predajcovia robia nejake obtrukcie pre vyvoz do zahranicia ohladne nezapocitania DPH, pripadne nejake referencie na nejakeho dealera blizko hranic(podla moznosi sever Moravy a severozapad Slovenska). Vdaka.
- Reklama
Re: i30CW z Polska
Nazdar, ja som svoje i30cw doviezol z CR z Auto Dorda Liberec. Vsetko islo hladko, dalsie naklady boli okolo 5000Kc na prenosne znacky a poistku na 3 mesiace. Potom este naklady an SVK za prepis. Predpokladam, ze v polsku to bude obdobne... DPH v PL platit netreba, platis ho len na SVK.
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Re: i30CW z Polska
Tiez to mam objednane z Polska, takze:
- svoju cenu si vypocitas tak, ze vezmes cennik z http://www.hyundai.pl a tento vzorec: BRUTTO / 1,22 = NETTO
- u predajcu platis cenu NETTO (bez DPH, pretoze DPH sa plati v state kde auto registrujes)
- prides domov a na danovom urade zaplatis DPH podla kurzu NB v dany den (resp. v predchadzajuci den).
- ziadne clo ani dovozne prirazky neplatis!
- ostatne poplatky a papierovacky su rovnake ako pri kupe auta doma + nieco navyse
- jedine co potrebujes je oficialne prelozit doklad o kupe (fakturu) a potom vybehat recyklacny fond, DPH, technicak, policajtov...
- svoju cenu si vypocitas tak, ze vezmes cennik z http://www.hyundai.pl a tento vzorec: BRUTTO / 1,22 = NETTO
- u predajcu platis cenu NETTO (bez DPH, pretoze DPH sa plati v state kde auto registrujes)
- prides domov a na danovom urade zaplatis DPH podla kurzu NB v dany den (resp. v predchadzajuci den).
- ziadne clo ani dovozne prirazky neplatis!
- ostatne poplatky a papierovacky su rovnake ako pri kupe auta doma + nieco navyse
- jedine co potrebujes je oficialne prelozit doklad o kupe (fakturu) a potom vybehat recyklacny fond, DPH, technicak, policajtov...
Santa Fe IV 2.2 CRDi 147kW A/T Premium (2019)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)