Borek píše:Chlape,tak to jsi fakt mohl vyhrát první pořadí ve sportce.Klobou dolů,před prodejcem.Asi jeden z mála poctivých
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.Toho bych si vážil a vracel se mu udělat kšeft.
myslim, ze prodejce s tim moc nezmuze, jestli je posila nekam na posouzeni k dovozci.. tezko rict jak to maj
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ja je koupil v OBI, protoze vysli suverene nejlevnejc
no, nikdy jsem nemyslel ze budu takovy zarovky kupovat, takovy tuning neuznavam, tak jsem koupil alespon parametrove to, co tam patri
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
akorat "kvalitnejsi". musim rict, ze konecne vidim. nevim co mam na coupatku se svetlama, nebo jestli jsem natrefil na ultramega shity zarovky, ale kdyz jsem tam mel standartni zarovky z benzinky (H1) tak jsem proste nevidel ani prd a to tak ze to bylo o drzku.
kdyz prdla jedna tak to jeste slo, ale pak kdyz jsem vyhodil druhou (obe byli philips od bejvalyho majitele) tak jsem byl totalne v cudu slepej. donutilo me to teda vyzkouset kdyz uz tak uz extra tridu - ac maj psanou nizsi zivotnost. no, kdyz rupnou moc brzo, poridim si ostram silverstary ktery neslibujou tolik svetla, ale delsi vydrz, a nebo pak philipsky, konkurencni model tem co mam, tedy philips night guide. jenze tam je cena uplne silenaa
ty maj psanou normalni zivotnost, a parametry podobny nocolamacum od ostramu, jen jsem je nikde nevidel na krame.
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)