podivny bouchani pri poskakovani zadku
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
podivny bouchani pri poskakovani zadku
Zdravicko, uz jsem tu jednou resil tenhle problem, ale pac uz na aute krome laku neni co resit tak bych se rad vrhnul na tohle No proste neco mi divne boucha na zadni naprave - zvukem lze prirovnat snad jen k pingpongovymu micku co skace po stole. je to docela hodne otravnej zvuk a uz to dela asi dva roky, pritom na geometrii jsem prosel OK a nikdo tam nic nenasel. Ovsem dela to jen tehdy kdyz auto poskoci na nerovnosti - na dirach, "kocicich hlavach", panelech apod, nekdy i na normalnich hupech ale to si jen tak jednou, dvakrat bouchne, kdyby clovek neposlouchal tak si toho ale nevsimne Pokud s autem zahejbu na miste at uz do stran bo zaperuju tak nic neni slyset, ikdyz jsem skakal na prahu co to slo.. napada nekoho neco? nesetkal se nekdo s necim takovym? mozna to ani nejde od naprav primo a nekde se hejbe naka blbost.. diky za rady
- Reklama
Ahoj Sice nejsem uplny odbornik v tomto smeru, ale mam problem s podobnymy zvuky, ale tak jak pises, jen na nerovnostech ... (kterych neni na nasich silnicich malo)
Ja se chystam na vymenu stabilizacnich tycek na zadni naprave ...
Tak se mrkni, jestli je taky nemas hyn ..
Ja se chystam na vymenu stabilizacnich tycek na zadni naprave ...
Tak se mrkni, jestli je taky nemas hyn ..
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Mrkni se kdyz tak na tohle forum ... Tam je to popsany
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... ni&start=0
Doufam, ze ti to pomuze ... Je to sice jinej typ , ale myslim, ze tohle b y mohlo byt stejny..
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... ni&start=0
Doufam, ze ti to pomuze ... Je to sice jinej typ , ale myslim, ze tohle b y mohlo byt stejny..
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Re: podivny bouchani pri poskakovani zadku
Vyzkoušej v různých směrech pořádně zahrkat výfukem.Někdy to dělá když jsou unavený gumový úchyty.black_sheep píše:Zdravicko, uz jsem tu jednou resil tenhle problem, ale pac uz na aute krome laku neni co resit tak bych se rad vrhnul na tohle No proste neco mi divne boucha na zadni naprave - zvukem lze prirovnat snad jen k pingpongovymu micku co skace po stole. je to docela hodne otravnej zvuk a uz to dela asi dva roky, pritom na geometrii jsem prosel OK a nikdo tam nic nenasel. Ovsem dela to jen tehdy kdyz auto poskoci na nerovnosti - na dirach, "kocicich hlavach", panelech apod, nekdy i na normalnich hupech ale to si jen tak jednou, dvakrat bouchne, kdyby clovek neposlouchal tak si toho ale nevsimne Pokud s autem zahejbu na miste at uz do stran bo zaperuju tak nic neni slyset, ikdyz jsem skakal na prahu co to slo.. napada nekoho neco? nesetkal se nekdo s necim takovym? mozna to ani nejde od naprav primo a nekde se hejbe naka blbost.. diky za rady
ty jsou vsecky novy.. odvezu to do servisu at se na to podivaj pac uz fak nevim odkud to jdeG17 píše:Vyzkoušej v různých směrech pořádně zahrkat výfukem.Někdy to dělá když jsou unavený gumový úchyty.black_sheep píše:Zdravicko, uz jsem tu jednou resil tenhle problem, ale pac uz na aute krome laku neni co resit tak bych se rad vrhnul na tohle No proste neco mi divne boucha na zadni naprave - zvukem lze prirovnat snad jen k pingpongovymu micku co skace po stole. je to docela hodne otravnej zvuk a uz to dela asi dva roky, pritom na geometrii jsem prosel OK a nikdo tam nic nenasel. Ovsem dela to jen tehdy kdyz auto poskoci na nerovnosti - na dirach, "kocicich hlavach", panelech apod, nekdy i na normalnich hupech ale to si jen tak jednou, dvakrat bouchne, kdyby clovek neposlouchal tak si toho ale nevsimne Pokud s autem zahejbu na miste at uz do stran bo zaperuju tak nic neni slyset, ikdyz jsem skakal na prahu co to slo.. napada nekoho neco? nesetkal se nekdo s necim takovym? mozna to ani nejde od naprav primo a nekde se hejbe naka blbost.. diky za rady
Možná budu mimo mísu ale podobnej zvuk jak popisuješ vydával prut antény když nebyl pořádně vysunutej. Anténa byla zasouvací do předního sloupku u okna. Ozejvalo se to taky jako ze zadu jenom když se prudce zastavilo nebo na nerovnostech pak to bylo slyšet a stačilo pořádně vysunout anténu a bylo po legraci. Hledání všeho všudy dva dny.black_sheep píše:Zdravicko, uz jsem tu jednou resil tenhle problem, ale pac uz na aute krome laku neni co resit tak bych se rad vrhnul na tohle No proste neco mi divne boucha na zadni naprave - zvukem lze prirovnat snad jen k pingpongovymu micku co skace po stole. je to docela hodne otravnej zvuk a uz to dela asi dva roky, pritom na geometrii jsem prosel OK a nikdo tam nic nenasel. Ovsem dela to jen tehdy kdyz auto poskoci na nerovnosti - na dirach, "kocicich hlavach", panelech apod, nekdy i na normalnich hupech ale to si jen tak jednou, dvakrat bouchne, kdyby clovek neposlouchal tak si toho ale nevsimne Pokud s autem zahejbu na miste at uz do stran bo zaperuju tak nic neni slyset, ikdyz jsem skakal na prahu co to slo.. napada nekoho neco? nesetkal se nekdo s necim takovym? mozna to ani nejde od naprav primo a nekde se hejbe naka blbost.. diky za rady
Ale byl to Ford Ranger.
lidi ja su duta hlava skopova!!!! v servisu jsem nastesti nebyl - uz mi to doslo co to je, koberecek v kufru!!!!! kuaaaaa proto kdyz jsem nalozenej tak to nedela, pac si koberecek sedne a nelita tam ja si myslel ze prave sedne naprava a vono prd.. kazdopadne diky za pokusy za radu, ale hrabal jsem neco v kufru a jak jsem s tim hnul tak to byl presne ten zvuk achjoo ze me to hnedle nenapadlo, ze to je ten blbej koberecek, zkousel jsem tapecy, zamek, repraky, napravu, vsecko..