no len mne sa nepaci ten ton ktory vydava, chcel by som neco ako je v mercedese alebo audi a podobne...matysekul píše:Já si taky myslel.že je potichu.Dokud jsem nebyl venku z auta a manželka na mně nezatroubila.Mně to stačí.
Klakson
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: klakson
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- Reklama
- kowalski1410
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak to jo....kámoš měl v bavoráku klakson se zvukém cinkající tramvaje...slušná vychytávka na chodce ,zvlášť v místech ,kde nejsou koleje ...jinak jako klakson zcela nepoužitelné89majlo96 píše:no len mne sa nepaci ten ton ktory vydava, chcel by som neco ako je v mercedese alebo audi a podobne...matysekul píše:Já si taky myslel.že je potichu.Dokud jsem nebyl venku z auta a manželka na mně nezatroubila.Mně to stačí.
Toyota Corolla...1,6(97kw)...super white 2...Trend+...03/2019
i30...1,4...white crystal...made in cz...12/08
Jo tak to znám,to měl kolega kdysi v práci na tatře. To byly reakce,když to spustil. Vyděšené tváře chodců,kde se vzala tramvaj kde nemá být....kowalski1410 píše:tak to jo....kámoš měl v bavoráku klakson se zvukém cinkající tramvaje...slušná vychytávka na chodce ,zvlášť v místech ,kde nejsou koleje ...jinak jako klakson zcela nepoužitelné89majlo96 píše:no len mne sa nepaci ten ton ktory vydava, chcel by som neco ako je v mercedese alebo audi a podobne...matysekul píše:Já si taky myslel.že je potichu.Dokud jsem nebyl venku z auta a manželka na mně nezatroubila.Mně to stačí.
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
- MA294BSComfort
- *
Tiež som s tým " titííít " nespokojný, dnes som objednal dvojtónový "snail" - až to príde namontujem a uvidím ( presnejšie počúvnem )
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a kde sa nachadza klakson? Treba zhodit predny naraznik? alebo sa to da spravit aj bez toho? Ja by som chcel klakson co davaju do BMW 5MA294BSComfort píše:Tiež som s tým " titííít " nespokojný, dnes som objednal dvojtónový "snail" - až to príde namontujem a uvidím ( presnejšie počúvnem )
-
- **
dej foto potom!!MA294BSComfort píše:Tiež som s tým " titííít " nespokojný, dnes som objednal dvojtónový "snail" - až to príde namontujem a uvidím ( presnejšie počúvnem )
- kowalski1410
- **
- Kontaktovat uživatele:
zvedni kapotu a podívej se na levou stranu89majlo96 píše:a kde sa nachadza klakson? Treba zhodit predny naraznik? alebo sa to da spravit aj bez toho? Ja by som chcel klakson co davaju do BMW 5MA294BSComfort píše:Tiež som s tým " titííít " nespokojný, dnes som objednal dvojtónový "snail" - až to príde namontujem a uvidím ( presnejšie počúvnem )
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kowalski1410 ty si trafil klinec po hlavicke.... Ale ja ho nemam tam kde su vedene trubky klimi na lavo, proste ho mam niekde inde a neviem kde, lebo tam kde myslis ty tak tam by som ho urcite nasiel
- kowalski1410
- **
- Kontaktovat uživatele:
sorry ,já nevěděl...já mám klakson vlevo.89majlo96 píše:kowalski1410 ty si trafil klinec po hlavicke.... Ale ja ho nemam tam kde su vedene trubky klimi na lavo, proste ho mam niekde inde a neviem kde, lebo tam kde myslis ty tak tam by som ho urcite nasiel
vyfoť motorový prostor a hoď sem fotku....možná to společně najdem
- Přílohy
-
- klakson.JPG (82.53 KiB) Zobrazeno 3919 x
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no hej, len ja som teraz mimo domu tak az v sobotu to mozem odfotit
- MA294BSComfort
- *
Klaksón je umiestnený pred chladičom ( to čo poslal Kowalski je húkačka alarmu ) - dá sa tam dostať po demontáži horného krytu chladiča, ale je to fuška, hrozne blbý prístup. Možno keby išiel celý nárazník dolu bolo by to o čosi prijateľnejšie ale mne sa to celé demontovať nechcelo.
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
super dikes moc si my pomohol, tak teraz uz treba iba zohnat ten klakson z baworca a mozem menitMA294BSComfort píše:Klaksón je umiestnený pred chladičom ( to čo poslal Kowalski je húkačka alarmu ) - dá sa tam dostať po demontáži horného krytu chladiča, ale je to fuška, hrozne blbý prístup. Možno keby išiel celý nárazník dolu bolo by to o čosi prijateľnejšie ale mne sa to celé demontovať nechcelo.
- kowalski1410
- **
- Kontaktovat uživatele:
omlouvám se...já myslel,že je to klaksón89majlo96 píše:super dikes moc si my pomohol, tak teraz uz treba iba zohnat ten klakson z baworca a mozem menitMA294BSComfort píše:Klaksón je umiestnený pred chladičom ( to čo poslal Kowalski je húkačka alarmu ) - dá sa tam dostať po demontáži horného krytu chladiča, ale je to fuška, hrozne blbý prístup. Možno keby išiel celý nárazník dolu bolo by to o čosi prijateľnejšie ale mne sa to celé demontovať nechcelo.
Re: Klakson
Témata sloučena...
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Re: Klakson
Čaute kutilovia. Opravujem buracku i30 CRDi a mam kabel co bol pred chladicovou stenou
sú na nom
- 2 konektory pre narazove cidla:
- 2 konektory pre klaksony
- 1 mne neznamy konektor
Na obrazku je zapojenie na nejakej demontovanej stene z Netu.
Lavy cervenou zakruzkovany pramen kabla ja nemam. Pramen zakruzkovany vpravo vyzera ako moj a tvari sa, ze je pripojeny na chladicovu stenu akoby na kostru. Lenze ta "kostra" je len plast si myslim. aspon ked pozeram co mam kusok z mojej rozbitej steny. Comu sluzi ten konektor
Inak, ked som testoval klaksony, ci funguju, zapojil som ten kabel do auta ako treba. Zastrcil som konektor do jedneho klaksonu a len tak bez kostry leziac na ceste fachcil spravne, ked som ten isty pramen kabla strcil do druheho klaksonu tak ten len tak cvakol pri kazdom stlaceni truby na volante. Tak asi musim kupit novy klakson ale na co je tam ten neznamy konektor?
sú na nom
- 2 konektory pre narazove cidla:
- 2 konektory pre klaksony
- 1 mne neznamy konektor
Na obrazku je zapojenie na nejakej demontovanej stene z Netu.
Lavy cervenou zakruzkovany pramen kabla ja nemam. Pramen zakruzkovany vpravo vyzera ako moj a tvari sa, ze je pripojeny na chladicovu stenu akoby na kostru. Lenze ta "kostra" je len plast si myslim. aspon ked pozeram co mam kusok z mojej rozbitej steny. Comu sluzi ten konektor
Inak, ked som testoval klaksony, ci funguju, zapojil som ten kabel do auta ako treba. Zastrcil som konektor do jedneho klaksonu a len tak bez kostry leziac na ceste fachcil spravne, ked som ten isty pramen kabla strcil do druheho klaksonu tak ten len tak cvakol pri kazdom stlaceni truby na volante. Tak asi musim kupit novy klakson ale na co je tam ten neznamy konektor?
- Přílohy
-
- IMGP2209r.JPG (42.92 KiB) Zobrazeno 3885 x
Hyundai i30 1.6 CRDi, 85kW