album

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Hardcam

Re: album

Příspěvek od Hardcam »

milosh: to by bylo supr...vyvesim si Tvou fotku na zed a budu se k ni modlit. To uz jste se zahyxem dva...:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

ty jo vsici sice nadavaj... :-k ale jako odbornik v oboru, troufnu se tak nazvat po 8mi letech zkusenosti s tvorbou webu, je tohle forum o dost lepsi nez to stary, z meho pohledu. Ano, je tady nejaky limit maximalni velikosti fotek, ale jde o to ze ty fotky jsou "u nas" tj ulozeny lokalne a ne na nakym ukazto.com nebo imageshack.com, ktery zaprvy beha pekne pomalu a zadruhy kdykoliv hrozi ze buchne a vsecky fotky jsou nenavratne FUC! :!: :!:

a vim ze limity prideleny pameti, timeout a to vse hraje PROTI velkejm fotkam ktery maj 8MB. Jo neni problem je zmensit na pouzitelnych 1024x768px pricipielne, ale technicky. nevim proc to tady milosh nenapise jak to je. myslim, ze to pochopi i laik v cem je problem :twisted: pokud bychom chteli ten komfort tak by musel milosh na lepsi hosting pripadne dedikovanej server (nevim jak to ted ma - jen odhaduji) a ten je samozrejme drazsi a na to proste neni. leda vybirat prispevky nebo pritlacit na reklamach a nebo by si milosh musel ubrat z vydelku z klikacek :lol: ani jedno asi, neni realne takze si stahnete program na zmensovani fotek a holt je musite upravit pred postnutim.. taky se mi nechce ale clovek nesmi bejt tak linej.. :!:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

blacku, vsichni nejsou proti:)

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
zahyx
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahyx »

Hardcam píše:milosh: to by bylo supr...vyvesim si Tvou fotku na zed a budu se k ni modlit. To uz jste se zahyxem dva...:)
v tom pripade budu muset nejakou svou fotku splasit a poslat ti ji :)
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně

věrný značce :hyu: :!:
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Neni problem:)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Milosh-jsem rád,že tyto stránky vůbec jsou a za ty roky už vím,že máš snahu se o ně starat.
Jen když Hard psal o nových a vylepšených stránkách,tak mě jen napadla barva smajlíků :( .Vzhled stránek vem čert,ale když si třeba vzpomenu,že měl každý možnost si v profilu uložit fotky,popis auta......člověk třeba nevěděl kdo to je-ťukl na profil pod jeho příspěvkem a podle fotek měl jasno.O datové velikosti fotek jsem psal-když musím upravovat i fotky z mobilu ](*,) ,abych je sem dostal....Jasně je to "prkotina",překousnu ji,ale když už byla řeč o "nových,vylepšených"stránkách.....tak se asi pár lidí v duchu ptalo čím vylepšených?Postup vkládání je supr,o tom žádná.To už to tady fungovalo za dob Ukaž to.Je škoda,že se ztratily obrázky ze srazů,postupy oprav(jak psal Radeoon)....ale to nevím,zda po předělání stránek je v tvých možnostech nějak vrátit nebo jsou ztracené. :(
O vzrůstajícím počtu reklam nic nepíšu,protože je to podnikání jako každé jiné a je to OK(dokud bude víc místa na stránce pro příspěvky,než pro reklamu :D ).Bez čtení je vždy přeskočím a nedělají mě potíž. :wink:
Neber to jako kritiku,jen jako drobné připomínky :wink: .Pokud omezení/zmizení... okolo fotek,profilů,návodů...jsou takhle nutná,tak to ber,jako že jsem nic nepsal :-# :lol: .Jinak jsem rád,jak jsem psal na začátku,že jsi tyto stránky založil a mám možnost diskutovat a vídat se na srazech s místními :hyu: plantážníky. :D
Čest tvé práci :D Borek :D .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Tak jsem prohledal disk a nasel jsem zalohu stare galerie, ma to 100MB, takze to zazipuju a hodim na web ke stazeni a kazdy si muzete najit to sve foto, pokud to staci aspon tak, ok? Melo by tam byt vse vcetne manualu atd...
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ja myslim, ze neni co resit..supr...:)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

OK-díky za snahu. =D>
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
milosh