Dlhodoby test i30- naasli ste niekne na nete?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Dlhodoby test i30- naasli ste niekne na nete?
Mne se cednik pekne zosklivil. Nekoupil bych si ho
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Reklama
Procpak, nejake spatne zkusenosti Cenove ted vitezi (po tom, co od 1.3. dava KIA dalsi slevu 30 tis.)...laufas píše:Mne se cednik pekne zosklivil. Nekoupil bych si ho
Ex Lantra 1.8 GT, Ceed SW 1.6 benzin
Ne, jen ty poruchy,reziveni atd. Nemam k tomu autu uz duveru a to jsem ho kdysi branil vsema desetiviki_ píše:Procpak, nejake spatne zkusenosti Cenove ted vitezi (po tom, co od 1.3. dava KIA dalsi slevu 30 tis.)...laufas píše:Mne se cednik pekne zosklivil. Nekoupil bych si ho
i30 1.4 + kn, 12/2007
Mně se Cee´d taky okoukal.Ale nevěřit mu kvůli závadám? To je trošku postavený na hlavu.Žádné auto není bez závad,hlavně novinka.Ta koroze u možná 5 aut je sice problém,ale zatím to vypadá na výměnu dveří.A u zbytku jde pouze o otlučený lak okolo lišty,prostě se vloudila výrobní chyba.Kdyby se prodalo tolik i30 jako Cee´da,možná bychom se nestačili divit.Třeba by stačilo,kdyby sem chodilo víc majitelů.
Jen tak trochu OT,ale i k tématu.Kdysi jsem uvažoval o Oktávce.Párkrát jsem jel na služebku s OII a úplně mně to přešlo.Dvakrát mně nechala viset a o bájné kvalitě zpracování interiéru,bych radši ani moc nemluvil.Přitom neměla moc najeto,prostě špatný kousek.
EDIT:Jen pro upřesnění přidávám foto odřeného místa od lišty osvětlení SPZ.
Jen tak trochu OT,ale i k tématu.Kdysi jsem uvažoval o Oktávce.Párkrát jsem jel na služebku s OII a úplně mně to přešlo.Dvakrát mně nechala viset a o bájné kvalitě zpracování interiéru,bych radši ani moc nemluvil.Přitom neměla moc najeto,prostě špatný kousek.
EDIT:Jen pro upřesnění přidávám foto odřeného místa od lišty osvětlení SPZ.
- Přílohy
-
- Bez názvu.JPG (25.87 KiB) Zobrazeno 2800 x
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Proc by to melo byt na hlavu? Je to muj opravneny nazor, proste mi prijde, ze se kazi vic nez je zdravo.
A doufam, ze kuci z hyundaie to delali,delaj lip a nasi mazlici se vyhnou detskym nemocem.
A doufam, ze kuci z hyundaie to delali,delaj lip a nasi mazlici se vyhnou detskym nemocem.
i30 1.4 + kn, 12/2007
Uvidíme.Měli možnost se poučit z chyb,které udělala Kia.Jen mám trochu obavu,že tady není nikdo takový šťoura,aby drobné závady odhaloval.Myslím ty,které normální člověk považuje za vlastnost.Kdyby takových nebylo,spousta drobností by se u Kia Cee´d ani neřešila.
Myslím,že se tady šťourá dost, ale to pro nápravu celkem nemá smysl.matysekul píše:Uvidíme.Měli možnost se poučit z chyb,které udělala Kia.Jen mám trochu obavu,že tady není nikdo takový šťoura,aby drobné závady odhaloval.Myslím ty,které normální člověk považuje za vlastnost.Kdyby takových nebylo,spousta drobností by se u Kia Cee´d ani neřešila.
i30 1.4 Cmf KimShit
Jak moc myslis stourat? Pravidelne mit auto na rampe a zkoumat podvozek treba? Jinak ja nasi i30 dosti checkujumatysekul píše:Uvidíme.Měli možnost se poučit z chyb,které udělala Kia.Jen mám trochu obavu,že tady není nikdo takový šťoura,aby drobné závady odhaloval.Myslím ty,které normální člověk považuje za vlastnost.Kdyby takových nebylo,spousta drobností by se u Kia Cee´d ani neřešila.
i30 1.4 + kn, 12/2007
Jojo taky kolem toho kroužím jak sup a někdo jinej po večerech, jak jsem už psal, taky.laufas píše:Jak moc myslis stourat? Pravidelne mit auto na rampe a zkoumat podvozek treba? Jinak ja nasi i30 dosti checkujumatysekul píše:Uvidíme.Měli možnost se poučit z chyb,které udělala Kia.Jen mám trochu obavu,že tady není nikdo takový šťoura,aby drobné závady odhaloval.Myslím ty,které normální člověk považuje za vlastnost.Kdyby takových nebylo,spousta drobností by se u Kia Cee´d ani neřešila.
i30 1.4 Cmf KimShit
Tohle jsem přesně myslel.Chodím na to fórum už dost dlouho a některé závady,co objeví,jsou vyloženě skryté.Pokud člověk není technicky vzdělán,tak nemá šanci objevit je.Jak moc myslis stourat? Pravidelne mit auto na rampe a zkoumat podvozek treba?
Tak tak, právě jsem se vrátil z nejmenovaného autorizovaného servisu, kde mi při 25000km vyměnili obě tyčky (kosti) na přední nápravě. Přitom jsem je otravoval se zvuky od cca17000km, při první garančce, nemohli na to přijít. Jestli tam mám zase tyčky s poddimenzovanými klouby, nebo už jsou posílené, nevím. Uvidím bohužel po dalších 25000km.
"Dlouhodobě" testuji I30 1,6CVVT Comfort od 09/2007, tedy ještě origoš Korejec, takže ještě jedna zkušenost: Drnčení v pravých předních dveřích, první oprava v servisu typu "dotažení šroubů pod tapecírunkem" k ničemu, druhá oprava obnášela vyložení vodítek táhel samolepící sametovkou
No a perlička nakonec: Shodou okolností mi praskla H7 na levé straně, takže jsem si ji dal vyměnit. Dali ji tam šejdrem, takže jsem neviděl. Radši jsem si to pak opravil sám, což opravdu obnáší demontáž celé lampy
"Dlouhodobě" testuji I30 1,6CVVT Comfort od 09/2007, tedy ještě origoš Korejec, takže ještě jedna zkušenost: Drnčení v pravých předních dveřích, první oprava v servisu typu "dotažení šroubů pod tapecírunkem" k ničemu, druhá oprava obnášela vyložení vodítek táhel samolepící sametovkou
No a perlička nakonec: Shodou okolností mi praskla H7 na levé straně, takže jsem si ji dal vyměnit. Dali ji tam šejdrem, takže jsem neviděl. Radši jsem si to pak opravil sám, což opravdu obnáší demontáž celé lampy
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
Tak ho pojmenuj,ať jsme chytřejší......mechoun píše:Tak tak, právě jsem se vrátil z nejmenovaného autorizovaného servisu, kde mi při 25000km vyměnili obě tyčky (kosti) na přední nápravě. Přitom jsem je otravoval se zvuky od cca17000km, při první garančce, nemohli na to přijít. Jestli tam mám zase tyčky s poddimenzovanými klouby, nebo už jsou posílené, nevím. Uvidím bohužel po dalších 25000km.
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
V létě mě u nich čeká další garančka, takže radši až po nítatchwud píše:Tak ho pojmenuj,ať jsme chytřejší......mechoun píše:Tak tak, právě jsem se vrátil z nejmenovaného autorizovaného servisu, kde mi při 25000km vyměnili obě tyčky (kosti) na přední nápravě. Přitom jsem je otravoval se zvuky od cca17000km, při první garančce, nemohli na to přijít. Jestli tam mám zase tyčky s poddimenzovanými klouby, nebo už jsou posílené, nevím. Uvidím bohužel po dalších 25000km.
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
1) Asi 6 aut...
1) Asi 6 aut...
Mas strach?mechoun píše:V létě mě u nich čeká další garančka, takže radši až po nítatchwud píše:Tak ho pojmenuj,ať jsme chytřejší......mechoun píše:Tak tak, právě jsem se vrátil z nejmenovaného autorizovaného servisu, kde mi při 25000km vyměnili obě tyčky (kosti) na přední nápravě. Přitom jsem je otravoval se zvuky od cca17000km, při první garančce, nemohli na to přijít. Jestli tam mám zase tyčky s poddimenzovanými klouby, nebo už jsou posílené, nevím. Uvidím bohužel po dalších 25000km.
i30 1.4 + kn, 12/2007
Tak ho pojmenuj,ať jsme chytřejší......[/quote]
V létě mě u nich čeká další garančka, takže radši až po ní [/quote]
Mas strach? [/quote]
Re:Tak já se mu ani nedivím.
V létě mě u nich čeká další garančka, takže radši až po ní [/quote]
Mas strach? [/quote]
Re:Tak já se mu ani nedivím.
i30 1.4 Cmf KimShit