![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Veliká gratulace a hodně šťastných km bez poruch a nehodydj.brouk píše:Tak jsem se stal dnes pravoplatným členem tohoto fóra a jedním z Vás.![]()
I20 1,4 benzín dark grey stojí před barákem,jupí.![]()
Hned jsem ho projel,tak asi 40 km,paráda.Brzdy citlivé,řazení padá bez problémů,akcelerace paráda.![]()
![]()
Zdravím , a tom kombiZdeněkSvoboda píše:Veliká gratulace a hodně šťastných km bez poruch a nehody![]()
Kdyby začali i20 dělat i v combi, byla by horkým kandidátem na koupi příštího vozítka.
Ať dělá jenom samou radost!!! Ahoj
Tom373 píše:Dobrý den,
auto jseme dneska koupili přítelkyni a potrebuji z necim poradit, je to ve verzi comfort + ac + pdc atd., uz kdyz jsem jel ze salonu tak jsem si vsim ze se auto samo nezamyka po prekroceni rychlosti, a je koupeno asi 50km od mista bydliste tak jsem tam nechtel jed znovu a na volani uz taky bylo pozde v navodu jsem cet ze pokud si to zakaznik preje tak mu to v hyundai aktivuji, nevite nahodou nejaky postup jak se to dela?
Diky Tomas
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |