boční ochrané lišty

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
mr.jinksss

boční ochrané lišty

Příspěvek od mr.jinksss »

Zdravim vás, mám menší problém mam Accenta z roku 2000 a nekdo se sazil otrhat mi bocni listy na aute a chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi kde by se dali sehnat. jestli by ste mi nekdo dal odkaz nebo aspon poradil popripade cenu priblizne. Dekuju moc predem
Reklama

Pavel_S
*

Re: boční ochrané lišty

Příspěvek od Pavel_S »

Ja to resil tusim minulej rok kdy mi na accentu r.97 zrezively a kdyz jsme zjistil cenu tusim 1200,- za jednu stranu original Hundai tak jsem koupil nalepovaci a musim rict ze drzi perfektne.
Hyundai Accent X3 r.97 1,3i 12V 62kW
super.soso
**

Příspěvek od super.soso »

ja som si dal nalepovacie nalepit hned po kupe auta, uz ich mam 12rokov a stale drzia a dost toho zachranili
Hyundai Accent 1.5 12V 88HP r.v. 9/1997
mr.jinksss

jo tak to uz me taky napadlo hlavne potom co jsem zjistil kolik by staly original novy listy:-D kdyz sem slysle tu cenu 3700 tak me to fakt dostalo :-P no a kde ste koupily ty listy ? ja se musim priznat ze se v tehle vecech moc neorientuju jestli by ste mi mohly dat nejakou radu prosim vas:-P dekuju
Pavel_S
*

Příspěvek od Pavel_S »

ja mam tusim nejakou takovou uz to taky je trosku dyl co jsem to resil, zmer si sirku jakou tu listu potrebujes a podle toho musis hledat,
http://www.pemacar.cz/lista-samolepici-gumova-5m-1/
Pavel_S
*

Příspěvek od Pavel_S »

Takze oprava kupoval jsem presne tuhle http://tuning.shop5.cz/cz-detail-93414.html - sire 21mm a tady je link na vlakno a bocnich listach https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=2&t=9312 :wink:
mr.jinksss

diky moc hned rano si to zmerim a neco objednam :-P doufam ze stim budu mit dobry zkusenosti jako vy na toho myho petidvere to snad bude dobre vypadat:-) ale lepsi nez tam mit ty diry co jsou pripraveny na listy:-)
Pavel_S
*

Příspěvek od Pavel_S »

Ja ji lepil v lete z zatim drzi bezvadne, je to sice ani ne roka le vypada porad stejne a ani naznak ze by se chtela nekde odlepit, drzi fakt festovne, poradne jsem to ocistil odmastil a drzi to jako das, pozor ale jak to budes lepit mas jen jednu sanci pak to pujde spatne dolu, takze at to mas rovne hned napoprve :lol:
mr.jinksss

no tak ted mi moc pocasi nepreje takze chvilku budu jezdit stim otrhanym no vypada to strasne ale co nadelam:-P garaz nemam tak musim cekat ale tak stou rovnosti to bude v pohode ja jsem na to docela puntickar takze tohle myslim ze problem nebude:-)radsi si stim budu hrat tak dlouho nez si budu jistej nez to trikrat predelavat slozite:-)
lacokubik
*

Příspěvek od lacokubik »

ja som tu rovnosť vyriešil veeeelmi jednoducho. Pripenil som si na dvere magnety dal vodovahu aby bolo pekne v rovine vodováda dole . Ochranná paska na lištách dole potom som opatrne položil spodok lišty na magnety a poriadne pritlačil 8) nikto sa nesťažoval a mne sa to páči :D/
:hyu: Hyundai Accent X3 - 3dv, 1,3 55kW , r.v.6/1999
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“