Dobrý den Sanťáci,
v září 2006 jsem se stal majitelem vozu Hyundai Santa Fe 2,2CRDi Elegance 5MT a k březnu 2009 to dělá 2 a půl roku.
Celkový stav najetých kilometrů je : 287 328 km
Průměrná spotřeba cca 7,95 litru - část cest s vozíkem o hmotnosti cca 1.500-2.000,- kg plus mínus
Problémy s vozem minimální vše řešeno na záruku nebo z povinného ručení viníka při dvou nechtěných ťukancích, popřípadě 4x nové čelní okno po střetu s předmětem - připojištění.
Měněny:
1. tyčky stabilizátorů přední nápravy - 2x
2. zadní tlumiče
3. hlavice řadící páky
4. ložisko PZ kola
Vůz mě nikdy nenechal ve štychu za což mu děkuji.
po těchto zkušenostech jsem se rozhodl pro koupi ix55 3,0 CRDi Premium na kterého čekám - už se nemohu dočkat.
Santa Fe připadne manželce nebo jej nechám ve firmě - ještě uvidím podle zásluh
SUMA SUMÁRUM
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: SUMA SUMÁRUM
Chlape,to jsi ho nešetřil,tolik km .Jak vidím,spokojenost a spolehlivost
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ahoj,
gratuluju k pěknému výkonu - to mám pak pocit jako žabař.
Jen takový dotaz - to manželka jezdí s Tebou, nebo ji vidíš jen doma, když si měníš prádlo a čepuješ nový kafe do termosky - vždyť to dělá 9577 km/ měsíc tedy 500 km na pracovní den. To už snad ani nemůže bavit.
Přeji šťastnou cestu a co nejméně srážek s blbci.
clay
gratuluju k pěknému výkonu - to mám pak pocit jako žabař.
Jen takový dotaz - to manželka jezdí s Tebou, nebo ji vidíš jen doma, když si měníš prádlo a čepuješ nový kafe do termosky - vždyť to dělá 9577 km/ měsíc tedy 500 km na pracovní den. To už snad ani nemůže bavit.
Přeji šťastnou cestu a co nejméně srážek s blbci.
clay
Santa Fe 2,7i V6 + Santa Fe 2,4i - nyní LPG sekvence
(Toyota Carina E Combi; Ford Sierra 1,8 TDi ; Sonata 2,0 16v odpočívá v Hyundaiáckém ráji s 375 000 km
Škoda 125 L ; Škoda 120 GLS; Škoda 1100MB; Škoda 110L; Škoda Octavia Combi 1963)
(Toyota Carina E Combi; Ford Sierra 1,8 TDi ; Sonata 2,0 16v odpočívá v Hyundaiáckém ráji s 375 000 km
Škoda 125 L ; Škoda 120 GLS; Škoda 1100MB; Škoda 110L; Škoda Octavia Combi 1963)
tak to je hooooodne km.
Je ale zrejme ze to boli vsetko dlhe dialnicne trasy, pretoze keby si behal po mestskych jamach ako ja, tak by sa na taky pocet km potreboval asi 3 santafecka
Je ale zrejme ze to boli vsetko dlhe dialnicne trasy, pretoze keby si behal po mestskych jamach ako ja, tak by sa na taky pocet km potreboval asi 3 santafecka