Fulli píše:kedze u nas znova namrzlo takze prezuvanie sa trosku odklada tak som ich aspon trosku vylepsil,,,vyzera to celkom dobre len som zvedavy kolko to tam vydrzi....ak bude taketo pocasie tak aj cely rok
Jakou jsi na ty kola použil barvu?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Fulli píše:kedze u nas znova namrzlo takze prezuvanie sa trosku odklada tak som ich aspon trosku vylepsil,,,vyzera to celkom dobre len som zvedavy kolko to tam vydrzi....ak bude taketo pocasie tak aj cely rok
taky už jsem před týdnem přezul v servisu prázdno koukali namě divně ale co večer sice trošku zasněžilo ale kdo se bojí sere v síniryba píše:...sem prezul o vikendu, kdyz koukam ven na tu vanici...hmmm...
To jsem si tak trochu myslel, že popisovač pneupepan píše:asi popisovač pneu?
Minulí rok po zimě jsem si to udělal taky, a moc dlouho to nevydrželo. docela mě to sklamalo.Fulli píše:kedze u nas znova namrzlo takze prezuvanie sa trosku odklada tak som ich aspon trosku vylepsil,,,vyzera to celkom dobre len som zvedavy kolko to tam vydrzi....ak bude taketo pocasie tak aj cely rok
carpointmarcer píše:To jsem si tak trochu myslel, že popisovač pneupepan píše:asi popisovač pneu?
Spíš jsem myslel jakou značku
myhead píše:Minulí rok po zimě jsem si to udělal taky, a moc dlouho to nevydrželo. docela mě to sklamalo.Fulli píše:kedze u nas znova namrzlo takze prezuvanie sa trosku odklada tak som ich aspon trosku vylepsil,,,vyzera to celkom dobre len som zvedavy kolko to tam vydrzi....ak bude taketo pocasie tak aj cely rok
Fulli píše:myhead píše:Minulí rok po zimě jsem si to udělal taky, a moc dlouho to nevydrželo. docela mě to sklamalo.Fulli píše:kedze u nas znova namrzlo takze prezuvanie sa trosku odklada tak som ich aspon trosku vylepsil,,,vyzera to celkom dobre len som zvedavy kolko to tam vydrzi....ak bude taketo pocasie tak aj cely rok
mohol si to zatajit....si mi trosku zobral optimizmus ale mozno to bude lepsie....ale na tej fixke pisu ze je to odolne voci vode a pocasiu....som zvedavy co s tym spravi napr. blato
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |