![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jak říkám,asi nic stejně kupovat teď nebudu,jsem švorc.
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Amalfi píše:Taaak a mam dobrou zpravu. Pro zmirneni cekani do srpna na moji i20, mibezplatne zapujcil do te doby i20 1.4 comfort (maji to jako predvadecku). Takze alespon mam cim jezdit.
roman095 píše:Zdravím. Som "takmer" majiteľom i20 1,2 Confort+klima, farba Ice Blue. U nás na SR cena 10630 Euro. Takmer preto, že ešte z Indie nedorazil. malo by to byť koncom apríla/4/. V súčasnosti mám Nexiu 1,5 GLX a keď teda dorazí i20, tak ju posuniem ďalej..... Chcel by som sa opýtať, aký rozmer pneu je zapísaný v technickom a tiež zapísané možné alternatívy ako napr. či 14" a aj 15" a tak pod. No a zaujímali by ma aj prvé praktické skúsenosti už Vás - majiteľov. Vopred ďakujem.
BINGO april prateleGandalf píše:Tak buď je to apríl nebo se prodejce zbláznilAle jinak všechno dobré...
Ahoj,mám přesně to co chceš ty a jsem spokojenroman095 píše:Zdravím. Som "takmer" majiteľom i20 1,2 Confort+klima, farba Ice Blue. U nás na SR cena 10630 Euro. Takmer preto, že ešte z Indie nedorazil. malo by to byť koncom apríla/4/. V súčasnosti mám Nexiu 1,5 GLX a keď teda dorazí i20, tak ju posuniem ďalej..... Chcel by som sa opýtať, aký rozmer pneu je zapísaný v technickom a tiež zapísané možné alternatívy ako napr. či 14" a aj 15" a tak pod. No a zaujímali by ma aj prvé praktické skúsenosti už Vás - majiteľov. Vopred ďakujem.
BINGO april pratele
Já koupil 14", mrkni na myslím předchozí stránkuroman095 píše:Amaize, ďakujem pekne, budem pozerať po nete nejaké vhodné, ktoré by som si objednal, pravdepodobne 15".
amaize píše:Ahoj,mám přesně to co chceš ty a jsem spokojenroman095 píše:Zdravím. Som "takmer" majiteľom i20 1,2 Confort+klima, farba Ice Blue. U nás na SR cena 10630 Euro. Takmer preto, že ešte z Indie nedorazil. malo by to byť koncom apríla/4/. V súčasnosti mám Nexiu 1,5 GLX a keď teda dorazí i20, tak ju posuniem ďalej..... Chcel by som sa opýtať, aký rozmer pneu je zapísaný v technickom a tiež zapísané možné alternatívy ako napr. či 14" a aj 15" a tak pod. No a zaujímali by ma aj prvé praktické skúsenosti už Vás - majiteľov. Vopred ďakujem., a ty skušenosti
ještě nejsou až tak velké
,ale při těch km co jsem zatím najezdil
,jsem spokojen "zatím" se vším. Sem tam ji proženu
,sem tam ji jen ukazuji
a zatím se líbí v každé rychlosti
![]()
TP uvádí :ráfek 5.0Jx14" ET 45; pneu 175/70 R14 84T
a pak alternativy :
5.5Jx14 ET43 175/70 R14 84T
5.5Jx15 ET51 185/60 R15 84H
6.5Jx15 ET45 185/60 R15 84H a můžou to být Alu kola,neuvádím rezervu,je tam jen dojezdové kolo
a ty 16" jsou asi jen u 1,4 a výše co by ti chtěl uvést djbrouk
roman095 píše:Amaize, ďakujem pekne, budem pozerať po nete nejaké vhodné, ktoré by som si objednal, pravdepodobne 15".
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |