Petr Liberec píše:Kdo sháníte sloilery na koukněte pro inspiraci na moji galerii.Mam to krátce po úpravě.Na vnitřních úpravách se teprve pracuje.
mno to je zajimavy, takova car a za oknem vozejcek:) to je zajimavy
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Petr Liberec píše:Kdo sháníte sloilery na koukněte pro inspiraci na moji galerii.Mam to krátce po úpravě.Na vnitřních úpravách se teprve pracuje.
Dotaz, jak mas ty Bi-xenony resený je to HID sada nebo ti je nekdo komplet postavil. Kam jsi dal elektroniku k tem vybojkam (mam turbokamna a tam je zatracene malo mista ) a jeste ty mracitka jsou tak dulezity opravdu to tolik oslnuje, jestli ano kde jsi je sehnal jsou nekde kupovany nebo je mas delany stejne jak ty plasty? Uvazuju taky o xenonech ale nechci nikoho oslnovat. DikPetr Liberec píše:Ty mračítka jsem tam dal hlavně po zjištění že instalovaný bi-xenon oslňuje i přes seřízení v servisu.Ta velikost mračítek vše vyřešila.Šlo o nějaký odraz od spodní paraboly.Takže to řešení bylo skoro nevyhnutelné pokud jsem chtěl předejít neustálému blikání na mě s tím že mám dálková světla.Takto je vše OK nikoho neoslňuji a svítí to fakt super
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |