Accent vs Chevrolet Aveo
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Koupit nový Accent nebo Chevrolet Aveo
...neviem na aký dlhý čas si autor threadu plánuje auto nechať, ale chcel by som ho upozorniť na fakt úplne minimálnu ochranu ACCENTA proto korózii. !! Auto bude mať 3 roky a aj po lakovaní vrámci záruky veselo hnije ďalej, na nových a nových miestach. Mrzí ma to, lebo predajca aj napriek robí zo mňa vola a preto už to rieši právnik. Už naozaj nikdy v živote neurobím chybu a nekúpim nové auto ako novinku a pre ten prístup predajcu a hlavne dovozcu už nikdy HYUNDAI !!!!!! Je mi to ľúto, lebo s new accentom som tu bol medzi prvými, plný eufórie a skončí to asi na súde.
VRAJ MECHANICKÉ POšKODENIE Z VNÚTORNEJ STRANY KUFRA Takto pehaté je celé auto !
mx5/swiftsport/santafe/accent
- Reklama
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Chevrolet Aveo je vyráběné v Koreji v bývalém Dewoo. Problém je v tom, že fabrika patří Američanům (General Motors) a ti jsou v těžkých problémech. Jestliže nedostanou injekci od vlády, budou muset asi restrukturalizovat, prodávat aktiva na kompenzaci ztrát a zeštíhlovat. Pak se naskýtá otázka, nakolik by takovýhle nákup nebyl riskantní z hlediska možných problémů při zajišťování servisu a náhradních dílů. Tenhle problém Daewoo postihl už na přelomu tisíciletí a tady se to projevilo tak, že se u nás na dobré 2 roky rozpadla prodejní a servisní síť. Já o problémech věděl z práce, měli jsme financovat nějakých 10 miliard pro české Daewoo Avia a když jsem analyzoval situaci korejské matky, rozhodl jsem se tam finančně neangažovat, neboť bylo jasné, že je to na bankrot, což se stalo o 2 roky později, tihle bumbrdlíčci než krachnou tak se potácejí dost dlouho. (Měl jsem v té době taky Daewoo, celkem nové kolem 40 tisíc najeto, ale zbavil jsem se ho kvůli tomu pro jistotu a udělal jsem dobře.)
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
je to o kuse. nemělo by se to stávat,ale je to tak. prostě je to nahovno kus. zatím sem o tomhle problému nečetl,jen u tebe
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
No, hezky se na to nekouká. Teď je opravdu otázkou, zda je to problém pár počátečních kusů či je to standartem......
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
no dufam ze je to len vadny kus... a nie normalne bezne specifikum accenta...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Zaruka na kastli je 6 let, v cem je problem?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam: prehrdzavenie skrz/naskrz . Na povrchovú koróziu sa to nevzťahuje. Za 6 rokov to dieru v plechu neurobí, ale auto je takto nepredajné.
mx5/swiftsport/santafe/accent
Problemy jsou ted ve vsech automobilkach a prave u tak velke je vetsi jistota nez u malych tohle bych vubec neresil navic Chevrolet ma obrovske narusty v prodeji myslim ne ted v krizi a vseobecne a mam na mysli korejskou produkci...Espero píše:Chevrolet Aveo je vyráběné v Koreji v bývalém Dewoo. Problém je v tom, že fabrika patří Američanům (General Motors) a ti jsou v těžkých problémech. Jestliže nedostanou injekci od vlády, budou muset asi restrukturalizovat, prodávat aktiva na kompenzaci ztrát a zeštíhlovat. Pak se naskýtá otázka, nakolik by takovýhle nákup nebyl riskantní z hlediska možných problémů při zajišťování servisu a náhradních dílů. Tenhle problém Daewoo postihl už na přelomu tisíciletí a tady se to projevilo tak, že se u nás na dobré 2 roky rozpadla prodejní a servisní síť. Já o problémech věděl z práce, měli jsme financovat nějakých 10 miliard pro české Daewoo Avia a když jsem analyzoval situaci korejské matky, rozhodl jsem se tam finančně neangažovat, neboť bylo jasné, že je to na bankrot, což se stalo o 2 roky později, tihle bumbrdlíčci než krachnou tak se potácejí dost dlouho. (Měl jsem v té době taky Daewoo, celkem nové kolem 40 tisíc najeto, ale zbavil jsem se ho kvůli tomu pro jistotu a udělal jsem dobře.)
Rodiče-Hyundai Getz 1.3 60kw Ja-Daewoo Leganza 2.0 16V 98kw LPG sekvence plná vybava kůže trochu hudby...jen pul kufru :-)Nyni se pracuje na Evande
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
GM uz avizovala ze ziskove divize mezi nimiz je prave Chevrolet by v pripade bankrotu prevedla na jinou firmu a z insolvencniho rizeni by je vyvazala a rozprodavala by jine divize.
Co maji rikat majitele oplu teprve
GM je banda podleme si na to zadelavali inovace byly nic moc v americe same velke motory nic novodobeho neni divu ze se dostali tam kde jsou, myslet si ze amici budou mit na benzin a velkou spotrebu vecne bylo naivni.
Kazdej si stejne koupi hlavne co se mu libi aspon u vetsiny to tak je , ja bych si nechtel koupit auto kery se mi libi min ale ma treba ja nevim o neco lepsi motor nebo tak , pak videt na silnici to co sem chtel a rikat si stejne je hezci tamto co sem si nevzal kazdyho to auto nejak oslovi a potom dokaze prejit i nedostatky. To tak byt musi jinak by nektere automobilky stezi vubec neco prodaly No a cena ukeca taky dost za par desitek tisic clovek je ochoten akceptovat par nedostatku Jakoze v zadu v Tiburonovi neslozite hlavu (respektive po ni dostanete na hrbolu )
Co maji rikat majitele oplu teprve
GM je banda podleme si na to zadelavali inovace byly nic moc v americe same velke motory nic novodobeho neni divu ze se dostali tam kde jsou, myslet si ze amici budou mit na benzin a velkou spotrebu vecne bylo naivni.
Kazdej si stejne koupi hlavne co se mu libi aspon u vetsiny to tak je , ja bych si nechtel koupit auto kery se mi libi min ale ma treba ja nevim o neco lepsi motor nebo tak , pak videt na silnici to co sem chtel a rikat si stejne je hezci tamto co sem si nevzal kazdyho to auto nejak oslovi a potom dokaze prejit i nedostatky. To tak byt musi jinak by nektere automobilky stezi vubec neco prodaly No a cena ukeca taky dost za par desitek tisic clovek je ochoten akceptovat par nedostatku Jakoze v zadu v Tiburonovi neslozite hlavu (respektive po ni dostanete na hrbolu )
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Mexican. tak pak jedine pouzit pripravek, ktery urychly korozi:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Andy4 píše:...neviem na aký dlhý čas si autor threadu plánuje auto nechať, ale chcel by som ho upozorniť na fakt úplne minimálnu ochranu ACCENTA proto korózii. !! Auto bude mať 3 roky a aj po lakovaní vrámci záruky veselo hnije ďalej, na nových a nových miestach. Mrzí ma to, lebo predajca aj napriek robí zo mňa vola a preto už to rieši právnik. Už naozaj nikdy v živote neurobím chybu a nekúpim nové auto ako novinku a pre ten prístup predajcu a hlavne dovozcu už nikdy HYUNDAI !!!!!! Je mi to ľúto, lebo s new accentom som tu bol medzi prvými, plný eufórie a skončí to asi na súde.
Musel jsi natrefit na nějaký špatný kus... (Možná jim zrovna nešla zinkofosfátová lázeň, tak dali rovnou lak )
Já byl taky mezi prvními co měli accenta jako novinku, byl vyroben 04/2006.
A 12/2008 mělo 45.000km a ani náznak žádné povrchové koroze nebo něčeho podobného.
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
no jistěěěěé byla špatná konstalace,anebo si tam řezal něco fleksou
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
ja mam tiez jeden z prvych accentov mc a zatial som tam nenasiel taketo fliaciky...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
tak to musi byt patecni nebo pondelni kus....francouzi to maj stejne, hrozny pohodari:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
no a jestli to nebylo patek 13 tyho to by bylo pak jasny Snad to vyreklamujes je to pech.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003