se ti práši od huby Davide. ty teď s tou rukou nemůžeš ani ...David PLEVA píše:
Už se na tebe těším,vem pilu, porazíme nějaký strom a já ho zase odnesu na rameni.![]()
![]()
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
se ti práši od huby Davide. ty teď s tou rukou nemůžeš ani ...David PLEVA píše:
Už se na tebe těším,vem pilu, porazíme nějaký strom a já ho zase odnesu na rameni.![]()
![]()
Proč bychom se neviděli, stačí, když do té doby se nenapijem metylalkoholu.Josef píše:Espero, DOBRÁ PRÁCE![]()
![]()
Doufám, že se uvidíme
No když si zavoláš do kempu, já to budu tak jednou týdně s kempařem probířat a informovat Vás, ale pochop, že v tom kempu nesedím a taky že řada lidí se sice hlásí tady, ale jestli si zamluvila kemp nemůžu vědět.Nio96 píše:Jde nějak zjistit kolik je ještě volných míst?
No samolepky zařizuje Hujer, takže asi ne, ale kdybyste chtěli, zapojím svoje kontakty přes grafické výtvory a může být.Korálek píše: ...Espero to budeme mít na samolepce krásnou červenou H1?
Espero píše:No když si zavoláš do kempu, já to budu tak jednou týdně s kempařem probířat a informovat Vás, ale pochop, že v tom kempu nesedím a taky že řada lidí se sice hlásí tady, ale jestli si zamluvila kemp nemůžu vědět.Nio96 píše:Jde nějak zjistit kolik je ještě volných míst?
Jirka píše:Předběžně se hlásím taky. Ty srazy jsou blíž a blíž to je paráda. Přijedu asi sám a chrápat budu v autě, už mám s tím v tomhle kempu praxi. Jinak kemp je super a příroda okolo nádherná, můžu všem doporučit dorazit. Vozí tam čerstvou snídani, minutky k obědu jsou tuším taky. Takže nabrzkou viděnou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |