Kočárek v kufru
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Kočárek v kufru
Dobré dopoledne, vím, že u Accenta se tohle téma řešilo, ale k i30 jsem info nenašel...Vozíte někdo v kufru i30 kočárek? Vleze se vpohodě? Nějaké fotky?
Díky za odpovědi
Lukáš
Díky za odpovědi
Lukáš
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
- Reklama
Re: Kočárek
No to by ste pomohli aj mne Cakame do rodiny prirastok a uz par dni dost intenzivne browsujem po nete a hladam vhodny kocik ci uz na prechadzku alebo do auta. Dufam,ze niekto uz ma nejake skusenosti
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Staci Ti to jako odpoved?Laxius píše:No to by ste pomohli aj mne Cakame do rodiny prirastok a uz par dni dost intenzivne browsujem po nete a hladam vhodny kocik ci uz na prechadzku alebo do auta. Dufam,ze niekto uz ma nejake skusenosti
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1775/17 ... _A0198.jpg
Jinak kocarek je "quinny speedi" a v kufru za kocarkem je jeste prenosna detska postylka
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Laxius píše:No to by ste pomohli aj mne Cakame do rodiny prirastok a uz par dni dost intenzivne browsujem po nete a hladam vhodny kocik ci uz na prechadzku alebo do auta. Dufam,ze niekto uz ma nejake skusenosti
Vsak ty tam musis mat miesta v kombiku haba kuk. A ked sa Xmira poskladal do getza tak ty si uplne zahojeny
Tak jsem si dneska přivezl i30cw a hned tam zkoušel dát hooodně velký kočárek (Knorr), co se nám do Fabie Combi nevešel (resp. nešel dát dovnitř). A jde tam strčit v pohodě, ale moc místa v kufru ak nezůstane.
ex i30cw 1.6 CVVT Classic; Ulsan
- rexgremlin
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, kupoval jsem i30ku jiz s vedomim, ze nas do rodiny ceka prvni detsky prirustek:) Ten je tedy jiz par dni na svete a my ted mame dva kocarky...jeden cestovni a druhy "balkonovy", ale od zacatku...
Hned po koupi i30ky jsem zkousel ruzne modely kocarku od ruznych vyrobcu (slozeni kostry kocarku s/bez odepnuti kolecek) a nejvice se mi osvedcily kocarky JANE, protoze jsou skutecne VELMI kompaktni (moc doporucuju) - skelet kocarku se do kufru krasne vejde i bez nutnosti oddelavat kolecka! Na skelet posadim vse ostatni ke kocarku (korba, tasky, prislusenstvi ke kocarku, atd.), ALE musi uz jit pryc ten sklapeci papundekl Urcite najdes vice kocarku, ktere se ti bez nutnosti vetsiho rozkladani "na kousky" do kufru i30ky vejdou (JANE je zbytecne drahy...) - jde ale PREDEVSIM o to mit moznost si kocarek pred zakoupenim do toho auta strcit - to je k nezaplaceni (toto jde v pohode, pokud kupujes kocarek z druhe ruky). Jinak receno nekupuj auto podle toho, zda se ti do neho vejde kocarek, ale kupuj kocarek podle toho zda se ti vejde do tveho auta - do i30 a do vsech ostatnich aut nizsi stredni tridy se kocarky po slozeni proste v pohode vejdou:-) Otazka je co dal krome samotneho kocarku, ze...tam uz se na "litráž" kufru dívat dopredu mozna vyplati...
Cili shrnuti - ted po pul roce uzivani si s i30 se mlatim do hlavy jak malej kluk, ze jsem tenkrat nekoupil tu i30cw s navysenim ubohych 30tisic, ale prezit se vse da i s nekombikovou i30 - cele je to tak zhruba stylem "vse se mi vzdy vejde, ale je to NA MILIMETRY", navic se musi oddelavat vrchni papundekl ...a i cestu na hory ci na dovolenou predstavit dokazu - kufr bude zaskladany pouze kocarkem a detskou postylkou, na zadnim sedadle budou zavazadla a detska sedacka s ditetem a na prednim sedadle manzelka, proste jak rikam - o hubu
Podle meho nazoru Hyundai i30 nekombikova rozhodne neni autem pro dve deti, potrebujici kocarky (jedno normal, druhe golf) a majici od sebe vekovy odstup 2 roky, pokud se jede na dovču. Pri beznych popojizdenich to auto 4 clennou rodinu v pohode zvladne, pozdeji i na dovolene a hory (kdyz deti odrostou a nepotrebuji kocarky), problem ale je, ze se nam detatka nerodi odrostla:)) Ale to je na jinou debatu.
Hned po koupi i30ky jsem zkousel ruzne modely kocarku od ruznych vyrobcu (slozeni kostry kocarku s/bez odepnuti kolecek) a nejvice se mi osvedcily kocarky JANE, protoze jsou skutecne VELMI kompaktni (moc doporucuju) - skelet kocarku se do kufru krasne vejde i bez nutnosti oddelavat kolecka! Na skelet posadim vse ostatni ke kocarku (korba, tasky, prislusenstvi ke kocarku, atd.), ALE musi uz jit pryc ten sklapeci papundekl Urcite najdes vice kocarku, ktere se ti bez nutnosti vetsiho rozkladani "na kousky" do kufru i30ky vejdou (JANE je zbytecne drahy...) - jde ale PREDEVSIM o to mit moznost si kocarek pred zakoupenim do toho auta strcit - to je k nezaplaceni (toto jde v pohode, pokud kupujes kocarek z druhe ruky). Jinak receno nekupuj auto podle toho, zda se ti do neho vejde kocarek, ale kupuj kocarek podle toho zda se ti vejde do tveho auta - do i30 a do vsech ostatnich aut nizsi stredni tridy se kocarky po slozeni proste v pohode vejdou:-) Otazka je co dal krome samotneho kocarku, ze...tam uz se na "litráž" kufru dívat dopredu mozna vyplati...
Cili shrnuti - ted po pul roce uzivani si s i30 se mlatim do hlavy jak malej kluk, ze jsem tenkrat nekoupil tu i30cw s navysenim ubohych 30tisic, ale prezit se vse da i s nekombikovou i30 - cele je to tak zhruba stylem "vse se mi vzdy vejde, ale je to NA MILIMETRY", navic se musi oddelavat vrchni papundekl ...a i cestu na hory ci na dovolenou predstavit dokazu - kufr bude zaskladany pouze kocarkem a detskou postylkou, na zadnim sedadle budou zavazadla a detska sedacka s ditetem a na prednim sedadle manzelka, proste jak rikam - o hubu
Podle meho nazoru Hyundai i30 nekombikova rozhodne neni autem pro dve deti, potrebujici kocarky (jedno normal, druhe golf) a majici od sebe vekovy odstup 2 roky, pokud se jede na dovču. Pri beznych popojizdenich to auto 4 clennou rodinu v pohode zvladne, pozdeji i na dovolene a hory (kdyz deti odrostou a nepotrebuji kocarky), problem ale je, ze se nam detatka nerodi odrostla:)) Ale to je na jinou debatu.
Mazda 6 Sport Combi CD140 2.0D TE PLUS, Indigo Blue, 04/2008
Rexgremlin:
Souhlas, mé děti už z kočárku odrostli, takže mi stačí hatchback. Dříve jsem měl Focuse combi a převážel jsem hlavně vzduch, jen 2-3x do roka bylo auto plné. Na dovču (lyže, kola) si přinejhorším pořídím příčníky a rakev - ty jsem si musel brát i na combi. Dnes už na dovolenou neberu hromadu žrádla, raději si vezmu věci na sportovaní a stravu kupuji v místě.
Souhlas, mé děti už z kočárku odrostli, takže mi stačí hatchback. Dříve jsem měl Focuse combi a převážel jsem hlavně vzduch, jen 2-3x do roka bylo auto plné. Na dovču (lyže, kola) si přinejhorším pořídím příčníky a rakev - ty jsem si musel brát i na combi. Dnes už na dovolenou neberu hromadu žrádla, raději si vezmu věci na sportovaní a stravu kupuji v místě.
Seat Leon 5F FR 1.8 TSi 162 kW
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
- rexgremlin
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ted jen premejslim, ze tak trosku kecam nesmysly: "na zadnim sedadle budou zavazadla a detska sedacka s ditetem..." - tohle jsem prekombinoval, v prostoru pro sezeni urcite nechci mit tasky.... to by nas pri nehode rozmasakrovalo. Jinak souhlas s rakví, bez combi je rakev jedina sance:-)rexgremlin píše:Ahoj, kupoval jsem i30ku jiz s vedomim, ze nas do rodiny ceka prvni detsky prirustek:) Ten je tedy jiz par dni na svete a my ted mame dva kocarky...jeden cestovni a druhy "balkonovy", ale od zacatku...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
rexgremlin mno myslim si ze idealne by bolo hodit maleho s detskou sedackou na sedadlo spolujazdca, dozadu nahadzat kociar a batozinu a Martinu na strechu do truhly
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
No nevím,když si vzpomenu,že jsme s 1 dítětem jezdili s Fiatem 126p a s 2 dětmi se škodou favorit (máme věkový rozdíl 1 roku) a taky jsme to zvládli,i na dovolené po republice,tak vašemu vzdychání o málo místě v autech,jako jsou i30tky musím pousmát.Prostě nemůžete s sebou vozit přístroje na laté kávu,topinkovače,pekárnu na chleba,klec s morčatama,playstejšny,počítače,kufříky se šminkama,přenosné dvd soupravy atd. Ale vážně - rakev na střechu je celkem výborná věc.rexgremlin píše:Ted jen premejslim, ze tak trosku kecam nesmysly: "na zadnim sedadle budou zavazadla a detska sedacka s ditetem..." - tohle jsem prekombinoval, v prostoru pro sezeni urcite nechci mit tasky.... to by nas pri nehode rozmasakrovalo. Jinak souhlas s rakví, bez combi je rakev jedina sance:-)rexgremlin píše:Ahoj, kupoval jsem i30ku jiz s vedomim, ze nas do rodiny ceka prvni detsky prirustek:) Ten je tedy jiz par dni na svete a my ted mame dva kocarky...jeden cestovni a druhy "balkonovy", ale od zacatku...
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
- rexgremlin
- *
- Kontaktovat uživatele:
bez plejstejšna ani na krok! ...morče už to doma ten tejden ňák vydrží
rexgremlin píše:bez plejstejšna ani na krok! ...morče už to doma ten tejden ňák vydrží
jinak ja bych taky nevahal s rakvi
i30 1.4 + kn, 12/2007
Ahoj, momentálně vozíme v i30 kočárek X-Lander XA - sporťák. Aby se vlezl do kufru, tak musím sundat 1 kolo, když sundám obě velké kola, tak se vedle vleze i větší taška. S hlubokou korbou by se na výšku určitě nevlezl.
Hyundai i30 , 1.4 CVVT Comfort + ESP , r.2009
Re: Kočárek v kufru
Nemáte prosím někdo fotku kočárku v kufru i30cw? Díky.
Hyundai Getz MAX 1.3 12V od 29.12.2004 do 6.3.2010
Hyundai i30cw Comfort 1.6 CVVT z Ulsanu od 13.3.2010
http://moje.auto.cz/nextright/hyundai-i30.html
Hyundai i30cw Comfort 1.6 CVVT z Ulsanu od 13.3.2010
http://moje.auto.cz/nextright/hyundai-i30.html
Re: Kočárek v kufru
Co máte za kočár? Je to různé.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021