Korálek píše:Draceq:je až neuvěřitelný co jsi s těma kolama od Farmáře udělal
No, jen jsem je chtěl drobátko poopravit.... ale po té, co jsem zjistil, že lak není to pravé ořechové, šel jsem opačnou cestou - dát všechnu barvu dolů
nastudoval jsem leštění hliníku, abych pak zjistil, že teorie je sice fajn, ale praxe je k nezaplacení
Pokud se na to někdo chystáte, upozorňuju, že robota je to pro vraha a pokud je na kolech origo barva, jde to hoooodně pomalu - jako základ se totiž používá něco, co vypadá jako plast, který ovšem naleptá povrch hliníku do podoby pomerančové kůry, a navíc na něj jen velmi sporadicky zabírá odstraňovač nátěrů - a když zabere, stejně je třeba se broušením zbavit té struktury a hliník vyhladit ...(mě s docela solidní mechanizací zabralo obroušení 4 kol cca 30 hodin, leštění už je pak sranda, to je nějakých 5-6 hodin práce) ovšem je pravda, že dobrý výsledek katapultuje kola o cenovou třídu výš (s investicí necelé tisícovky do leštících kotoučů, past a hromady šmirglpapíru)
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI