Vyhrivani zadniho okna
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Vyhrivani zadniho okna
Je v palubce izostat a vede na relatko, ktere po nejake dobe vypne, nebo je to vypinac, ktery drzi zapnuty vyhrivani? Nejak nam to nejede (nevyhriva) a tak patram... dik
Hyundai Lantra Coupe CR 11 L1 1.6 83 kWh - 1998
- Reklama
no ja to mam zase jinak...asi je tam teplotni cidlo nebo tak, pac ja to tlacitkem (asi pres rele) sepnu a vypne to az kdyz je sklo cisty. Nikdy driv. A nezalezi to na case...takze nejaka amerika, ale slape to dobre. I kdyz je tam centak namraza, tak topi treba 20 minut a pak vypne
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
to by bylo skvely, jsem z toho kapanek nervozni...macháček píše:Chystám se na jarní úklid tento týden, tak se mrknu.slamaak píše:tak k novinkam rozdelali jsme vypinac na palubovce, ten je OK a hledali relatko, ktery to spina/vypina. nenasli... nemate nekdo byt jen slabe tuseni, kde se to tajemne zarizeni ukryva?
Hyundai Lantra Coupe CR 11 L1 1.6 83 kWh - 1998
Zdar chlapi ..mužete mi poradit jak zapnout vyhřivani zadniho okna na Hyumdai coupe 1998 1,6 tlačitko jsem samozřejme našel ale připada mi že když ho zmačknu nic se nestane..jako třeba když zmačknete zadni sterač tak tam to aspon ten vypinač cvakne ale u vyhřivani nic..a nepoznam jestli se okno vyhřiva...