![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
(Pri najlblizsej prehliadke to od servisu budem ziadat, ale pocitam s tym ze ma budu presviedcat ze je to OK... co vie cloveka dost znechutit...)
V kazdom pripade, daj prosim vediet ako to dopadlo u teba...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ahoj, na souvislost s klimou moc nevěřím, protože moje benzinová 1.6 si výjimečně (ťuk ťuk ťuk) škubne v zimě v létě a klimatizaci jsem celou zimu nepouštěl. Naopak, pokud by klima byla příčinou, tak bych to pravidelně pozoroval loni v létě při dlouhých jízdách - určitě cestou z Lito do Vídně musel kompresor mnohokrát sepnout. Navíc je divné, že Tvůj prodejce o problému nevěděl, já to v Bohušovicích konzultoval v září-říjnu, věděli a slibovali mi upgrade SW (až Korejci zjistí příčinu).matysekul píše:Tam se to řeší přehráním software a většinou i vyřeší.Když jsem se při přebírání ptal prodejce,nic o tomhle problému u Hyundaiů nevěděl.Proto jsem si myslel,že už se poučili z chyb na Cee´dech a soft vychytali.A promiň,jestli už jsi to prodělal,asi jsem to přehlédl.Asi riesime rozne problemy. Mne cukanie nastava len v otackach 1800-2000 a nie je to spomalenie akceleracie (tj. spomalenie narastu otacok), ale vyslovene prepad otacok naspat o cca 50 ot. a hned zase plynuly narast smerom hore. Nemal som teraz dlhsiu cestu, tak nemozem otestovat chovanie bez klimy. Kazdopadne ak by to bolo klimou, tak benzinaci to musia pocitovat este podstatne viac, nez my dieselaci.
A co viem, tak i na foru Ceedu sa riesil hlavne motor 1.6 crdi
no teda... mne na Accentovi 2007 tiez odislo lozisko (LP) po 30 000km .. resp s hlusnym loziskom som odjazdil asi 2000km (bol som v norsku) a zvuk to uz bol na konci dost neprijemny... vymenili to bez reptania v ramci zaruky ....zaujimave ze tebe hucia obidve... nepretazujes auto? resp nemas dorabane disky s inym ET?mechoun píše:Nemám sice 50, ale jen 30 tis. km, ale myslím, že to sem patří: Začaly mi hlučet ložiska zadních kol. Zítra jdu do servisu, abych jim to předvedl. Slyšet by to měli, jedině kdyby byli hluší a se sluchátky na uších tak snad ne. Na pováženou je, že u předchozí Lantry J2 se mi ozvalo jedno zadní ložisko až při cca 130 tis. km.
Hukot přichází plíživě, takže se na to zaměřte. Možná si někdo ani neuvědomuje, že už má ložiska taky v háji
Dám vědět, jak jsem v servisu dopadl.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |