Accentdevil píše:mireceks píše:tesim se na dalsi
To sem rad ale abys pak nebyl zklamanej uz ma neco za sebou jen to zdalky nejde tak videt
to i to moje ma uz "neco za sebou" Takze neboj, beru vsechno v potaz
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Accentdevil píše:mireceks píše:tesim se na dalsi
To sem rad ale abys pak nebyl zklamanej uz ma neco za sebou jen to zdalky nejde tak videt
Fulli píše:Accentdevil píše:Fulli - tak si ho vyrob jestli to svedes ja ani nevim proc sem se k ty mycce nedostal...kdyz je auto hodne spinavy tak vemu hadici a je to ale jinak takhle primo ne nekam s tim
ja vacsinou pockam kym trosku poprsi a potom je o nieco cistejsie a zase to umyvanie mozem odlozit....rozmyslal som nad tym ze by som sa naucil lamonivat ale nejak teraz nemam cas
dzakobo píše:A pro porovnani ted
pepan píše:accentdevil: pěkné pěkné. a hustá měsíční krajina
No to si myslim ze si max spokojenej protoze tamty kola jsou pro me fakt hrozny ale to je jen muj nazor tesim se na dalsi fotky ted bude radost ho fotit viddzakobo píše:Ahoj, tak moc dekuju za pochvalu :)Zitra udelam nejaky pekny fota Jenom jeste musim dokoupit ty stredici krouzky, protoze jak jsem dneska jel, tak auto trosku taha do leva...sice malinko, ale taha...bude to nejspis tim, ze to nekde nesedi uplne na 100% presne. Jinac je to fakt velka zmena. Jak z jizdnich vlastnosti (celkovym chovanim auta..) tak hlavne i po vizuelní stránce. Je to fakt parada. Vzadu mam 185/65 a uz mi kousek dole pneu vystupujou pres okraj auta..... ale zatim jsem max. spokojenej!!!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |