Ja sa pytam, lebo minulu sobotu tam boli 2 Accenty a jedna Ela 2000+, niekto odtialto?
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
Pripadne niekto kto by sa tam pridal? Je to kazdu sobotu po 22,00
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Cau engineer, tuto sobotu som len tak nahodne siel s frajerkou do Mc donaldu a idem si cez parkovisko a kukam kolko mrte ludi tam je a potom zbadam 350z a dalsie. Tak som to trosku vytocil, ze nech vedia, ze aj hyundai jazdia okoloEngineer píše:Chodi niekto soboty vecer na sraz/ sprinty v Bratislave do Petrzalky?
Ja sa pytam, lebo minulu sobotu tam boli 2 Accenty a jedna Ela 2000+, niekto odtialto?![]()
Pripadne niekto kto by sa tam pridal? Je to kazdu sobotu po 22,00
Ja nemam problem, len si vyberam rovnocennych superov, felicie fabie a favorityrichi69 píše:tak a otazka znie ci by sa vobec niekto z fora zucastnil
Zaciatkom marca bola kraasna podivana:richi69 píše:gizmonka: ved je to jedno ci getz, lantra, i30, etc
Engineer: netreba byt taky sutazivy. ja by som sa do dragov ani nepustalzbytocna hanba
ale pozriet si dragy nejakych nadupanych masin by som si teda pozrel
Tento vikend som v pr Brne vo Velkej bitesi...richi69 píše:pravidelnejsie neviem, ale kto vie co to da... kazdopadne tento vikend by som sa siel pozriet ak by slo viac ludi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |