Jj to verim...ja porad rikam ze kola delaj autodzakobo píše:Ted bude hlavne radost s nim jezdit)) a fotit taky to je jasny!!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jj to verim...ja porad rikam ze kola delaj autodzakobo píše:Ted bude hlavne radost s nim jezdit)) a fotit taky to je jasny!!
Ked budes v BA ozvi sa mi.... Viem dohodit folie.... Ja som na 3dv platil 100€ aj s certifikatom jak na skle tak aj na karticke, za 4 hodky spravene, ak budes mat maly vylet daj vedietmario74 píše:A ako je to s papiermy za folie?
Ja o nich rozmyslam koli detom vzadu, ale origo s papiermy vyjdu 130€
Tak ako pisal Engineer, ked budes v BA tak daj vediet.... Mne ich na sedan robil kamos, za 2.5 hodky hotove, a chcel 100euromario74 píše:A ako je to s papiermy za folie?
Ja o nich rozmyslam koli detom vzadu, ale origo s papiermy vyjdu 130€
Accentdevil píše:Ale i tak je to dostnebo mi to aspon prijde kdyz folie se daj sehnat do dvou stovek a kdybych to umel sam dodelt tak bych ranec usetril
a to se vzdycky hodi...jestli nekdo vite kde delaj za levno tak mi to sem klidne hodte budu jedine rad a nebo nekdo kdo to umi kvalitne udelat?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |