Coupé/Scoupé spotřeba
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
spotreba
mam turbace a jezdim kolem tech 8 litru ale vetsinou 9.5 pac ho nesetrim ale ty vase spotreby sou fakt zajimavy kolik vazi novy coupe 2005 2.7l v6?to musi zrat jak moje kone v mastali
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
Re: spotreba
tak to je parada spotreba na to jak to jede.. mimochodem, jak jsi docilil tech 130ti koni? hod mi prosim fotky na black_sheep zavinac centrum tecka cz, dik jsi prvni s turbem v klubu! moc turbicek na svete neni, alespon ne v evrope hlavne ho netoc studeny, kdyz ho nesetris, a men olej castejc nez je predepsano (15tis), odvdeci se ti dlouhou vydrzi, teda, pokud uz to delal nekdo pred teboulubin1281 píše:mam turbace a jezdim kolem tech 8 litru ale vetsinou 9.5 pac ho nesetrim ale ty vase spotreby sou fakt zajimavy kolik vazi novy coupe 2005 2.7l v6?to musi zrat jak moje kone v mastali
a ta dva sedma zere (myslim) max 14, vono to zase neni naladeny na nakej extra vykon..
A po dojeti jeste chvili nech nabehlej motor...ale to by mel turbar vedet:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
jo vidis.. to taky no! pac kdyz to chcipnes hnedle tak se ti turbo dotaci (ma cca 20tis otacek) uz bez mazani.. ja to delam ale taky, a to zadny turbo nemam
fotrik ma 1.8T octavii, toci to studeny naplno, chcipa to jeste predtim nez zastavi, soustavne predjizdi a drzi to nad 4tis - proste jezdi jako prase ze se kolikrat bojim a zatim po skoro 4 letech (2002 nebo 2003 r.v.) a 80ti tisicich drzi.. ale uz prej zere olej po litrech
fotrik ma 1.8T octavii, toci to studeny naplno, chcipa to jeste predtim nez zastavi, soustavne predjizdi a drzi to nad 4tis - proste jezdi jako prase ze se kolikrat bojim a zatim po skoro 4 letech (2002 nebo 2003 r.v.) a 80ti tisicich drzi.. ale uz prej zere olej po litrech
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak k tý spotřebě můžu napsat asi tolik.. že na plnou nádrž sem dojel z Boleslavi do Slavkova u Brna a zpátky což je nějakejch 550km a ještě sem den jezdil...
Ale taky sem natankoval za 500, jel z Bolky na Čerňák v klídku a zpátky se honil s Audinou, takže od Čerňáku až domů noha až na podlaze a v Bolce mi svítila rezerva
Takže je to prostě podle nohy.. samozřejmě lepší jsou dálky.. Jinak v zimě sem se to snažil měřit a bylo to někde kolem 11ti litrů.. teď jak se otepluje, jde to dolů.. Taky sem se musel naučit jezdit Jenže copak to jde? Jedu si v klídku, dojedu jiný auto a už uhejbá, abych ho předjel.. co zbejvá.. podřadim, vychutnám si zvuk otevřenýho filtru a holt se smířim s tim, že mám rázem spotřebu dvojnásobnou.. Ale ten pocit
Ale taky sem natankoval za 500, jel z Bolky na Čerňák v klídku a zpátky se honil s Audinou, takže od Čerňáku až domů noha až na podlaze a v Bolce mi svítila rezerva
Takže je to prostě podle nohy.. samozřejmě lepší jsou dálky.. Jinak v zimě sem se to snažil měřit a bylo to někde kolem 11ti litrů.. teď jak se otepluje, jde to dolů.. Taky sem se musel naučit jezdit Jenže copak to jde? Jedu si v klídku, dojedu jiný auto a už uhejbá, abych ho předjel.. co zbejvá.. podřadim, vychutnám si zvuk otevřenýho filtru a holt se smířim s tim, že mám rázem spotřebu dvojnásobnou.. Ale ten pocit
jenže to já nevím Musím se krotit a nešlapat tak na to
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
Mno, k ty spotrebe...driv jsem auto topil nekde kolem 1800 otacek, dozvedel jsem se, ze takhle je to nejhorsia ted jezdim kolem krivky vykonu a kroutaku, takze 2800-3500, pekne se svezu a dokazu jet i za 7...jinak u automatu Sonaty se otecky drzej bezne kolem 1800, takze to asi smysl nema, abych to tocil..
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Zdravím všechny.Nedávno jsem tu o tom taky písal...Coupečko je skvělé auto co se týče jízdy.Budí respekt jak u škodovkářů tak i u lepších kárek.Já jsem děsně soutěživej typ takže si rád protáhnu nohy ale i přez to jsem s Coupečkem na 7-8 litrech coš jsem měl také na Sciroccu 18 gti.Z kámošů co maj 2L málo kdo věří aaale peněženka nelže.
Hyundai Coupe 2.0-16 V...r.v.97...guuut autíčko