Taky začínám mít ten pocitRybář píše:No jo, už to vidím, máš pravdu, na Elitu se mi je vůbec nepodařilo najít a na automatejcek taky ne. Máš nějaký divný auto
![Whistle :-](./images/smilies/eusa_whistle.gif)
![Whistle :-](./images/smilies/eusa_whistle.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Taky začínám mít ten pocitRybář píše:No jo, už to vidím, máš pravdu, na Elitu se mi je vůbec nepodařilo najít a na automatejcek taky ne. Máš nějaký divný auto
Tak v tomhle rozumím akorát tak spojkámRybář píše:A není tam jenom vložen restriktor mezi airboxem a škrtící klapkou, kterej by omezoval průtok vzduchu a tím snižoval ten výkon? Bych se teda divil, že by vyráběli různý brzdový čelisti.....
No, foto škrtící klapkyRybář píše:Ano, např.
u starých Accentů byl vložen takový plíšek, který zmenšoval průměr sání a tím snižoval výkon, kdyžtak pošli foto škrtící klapky, většinou je to vidět, jestli tam restriktor je nebo ne..... Ty čelisti, to je teda zajímavý, já bych tipoval, že budou stejný jako na 79kW......
A jak by to mělo vypadat?Rybář píše:Tady by mohl být ten restriktor, ale překvapuje mě to, u Elantry jsem o tom ještě neslyšel.....
Hardcam píše:O Elantre 66kW slysim poprve, nicmene Elit.cz ji zna, ale nabizi na ni pouze preni brzdove desticky. Coz je trosku pesek a zrejme se budes muset obratit na Hyundai, ktery to bude muset objednat z ciziny. Takze na shodnost dilu bych tolik nespolehal. Navic se mi u ni nechce zobrazit ani kod motoru, takze se muze jednat i o uplne jiny typ. Sakra, sakra, to jsou zaludnosti.
Tady se to řešilo, jsou tam i obrázky https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... restriktoreasy píše:A jak by to mělo vypadat?Rybář píše:Tady by mohl být ten restriktor, ale překvapuje mě to, u Elantry jsem o tom ještě neslyšel.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |