Nový majitel i20
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Nový majitel i20
Presne tak, o tom je tom je - kazdy ma jiny nazor. Nasi tatove a dedove jezdili na svych "hundrtkach" taky bez ESP a ABS a jak jim to jezdilo. Nerikam ze to neni vyborna pomucka, JEN se na to clovek NESMI spolehat , jako ze ho to vytahne z pruseru. To je strasna chyba, ktera se ve vetsine pripadu tresta cenou nejvyssi. bohuzel. Kdo se nauci jezdit bez techto pomucek, ma jen body k dobru a opravdu ridi auto "zadkem"
i20, 1.4i CVVT, 74kW, Style, Ice Blue .......od 10.4.2009
- Reklama
Ahojte, všetci
uz vopred dik za vrele prijatie medzi vas, nielen majitelov ale aj cakatelov na
som cakatel na i20 1.4, comfort, champagne silver
cakatelom prajem vela trpezlivosti a majitelom mnoho stastných kkm
paulus
PS. mam este otazku objednal som si vybavu comfort, a chcel by som to zmenit na style, da sa to a akym sposobom ? dik za odpoved.
zatial mam iba ojednavku a zaplatenu zalohu a cakam uz 2 mesiace
paulus
PS. mam este otazku objednal som si vybavu comfort, a chcel by som to zmenit na style, da sa to a akym sposobom ? dik za odpoved.
Naposledy upravil(a) paulus dne 18 kvě 2009, 12:20, celkem upraveno 4 x.
Jooo pan se taky naceka.... Ja uz jsem ve stadiu, ze si nejsem jist jestli to cekani bude stat za to a jestli jsem nemel poridit neco jineho.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
tak uvidime, snad to bude... ja som viac menej rozhodnuty pockat ale nie az moc, toto auto ma oslovilo dizajnom cenou a vybavou
Stejne duvody me k tomu autu vedou taky.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
paulus píše:Ahojte, všetci
paulus
Tak to musíš hned zajít změnit objednávku,já to tam měl všechno napsané.
Tak co nejdřív,protože zase třeba budeš čekat déle.
Hyundai I20,1.4/74 kw comfort,dark grey-od 18.3.09
dik, to ano, ale co ked bude predajca vymyslat ze sa to neda zmenit, pretoze uz pri vybere farby som mu povedal ak sa ju rozhodnem zmenit( nevedel som na 100% ci ist do tel zlatej meta) , tak povedal ze sa to neda, ze musim povedat teraz aku chcem
ide mi o to aby som ho vyargumentoval, a aby nemal reči, a zmenil to ako to žiadam
ide mi o to aby som ho vyargumentoval, a aby nemal reči, a zmenil to ako to žiadam
1.4 ve vybave comfort at je jakakoli barva (a tvoji champagne uplne v pohode) prodaji snadno, takze to by problem byt nemel. Akorat ja byt tebou necham si comfort - preci jen ten stredovy panel je hezci cerny
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
suhlasim, aj mne sa viac paci v celociernom palubka so stredovym panelom, len uvazujem, ze za par stovek budu mat plnu vybavu, i ked od zaciatku som sa chcel vmestim do tych 300 tis. coz je prave u tejto vybavy comfort
To by asi nebyla změna z comfortu na style, ale objednání jiné i20 ,
já to nevím na 100% ,nechci to tu propagovat , nikdo z dílerů to nechce potvrdit, ale oni zřejmě objednávají vozy přímo z přístavu - ty co tam jsou dovezeny , a prostě se musí trefit do toho co tam stojí - výbava,motor,barva-a při tom množství by to neměl být velký problém ,
já měl na objednávce win a takový mám i teď , tak babo raď.
ale ta černá je skvělá , taky musim podotknout
jo a paulus vítám tě taky mezi náma
já to nevím na 100% ,nechci to tu propagovat , nikdo z dílerů to nechce potvrdit, ale oni zřejmě objednávají vozy přímo z přístavu - ty co tam jsou dovezeny , a prostě se musí trefit do toho co tam stojí - výbava,motor,barva-a při tom množství by to neměl být velký problém ,
já měl na objednávce win a takový mám i teď , tak babo raď.
ale ta černá je skvělá , taky musim podotknout
jo a paulus vítám tě taky mezi náma
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
dik za privitanie
no ja na obj. vin nemam a uvazujem cim bz som si polepsil ked si to zmenim na tu plnou, v kazdom pripade sa tam chystam zajtra, taak chcel som sa poradit jak na nich, alebo zavolat priamo do hlavneho stanu na svk ?
no ja na obj. vin nemam a uvazujem cim bz som si polepsil ked si to zmenim na tu plnou, v kazdom pripade sa tam chystam zajtra, taak chcel som sa poradit jak na nich, alebo zavolat priamo do hlavneho stanu na svk ?
nevím , těžká rada , ale díleři budou "samostatné jednotky" , tak nevím jestli bys něco pořídil, já neměl problém ani při objednávce ani při koupi,i sleva byla ale bral jsem to jako první v Karviné
dej si město odkud jsi, do podpisu
dej si město odkud jsi, do podpisu
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
paulus píše:dik za privitanie
Vítej mezi náma,člověče je vidět,že nejsi rozhodnutý,jakou verzi vlastně chceš.
Rychle se rozhodni a konej,ať pak nečekáš věčnost,a pak už to neměň!!
Hyundai I20,1.4/74 kw comfort,dark grey-od 18.3.09
Pokud nemaji u tve objednavky v systemu jeste VIN tak auto neni vyrobeno a muzes cokoli zmenit. Kdyby bylo, tak se proste objedna nove auto - ale to neva, protoze ta i20 co jsi chtel zmizi stejne hned jak se priveze - jen se po ni zaprasi, takze bych to neresil.paulus píše:dik za privitanie
no ja na obj. vin nemam a uvazujem cim bz som si polepsil ked si to zmenim na tu plnou, v kazdom pripade sa tam
chystam zajtra, taak chcel som sa poradit jak na nich, alebo zavolat priamo do hlavneho stanu na svk ?
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
...a ja som dnes pokrstila auto defektom . Už som objednala novú gumu za 75 € tak dúfam, že to zajta bude.
Hyundai i20, 1.25 comfort, elektric green, ESP - od 28.4.2009, stav = 9010 km