Aj to sme prebralipepan píše:pěkné klici,pěkné. Jen tam chybý nějaký ten off roadek![]()
no aler stejně bychj nejel.mám starosti s rámem a pdvozkem

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Aj to sme prebralipepan píše:pěkné klici,pěkné. Jen tam chybý nějaký ten off roadek![]()
no aler stejně bychj nejel.mám starosti s rámem a pdvozkem
Jo, ale chyběl jsi nám , Getzík nebyl ani jedenAmalfi píše:Super fotky ze srazu - diky za to. Paradni auticka vsech.
Opravenomayq píše:Len taka poznamocka: Nevidim Zilinu v nazve temy!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ale nie robim si prdel samozrejme..
Vidim ze si to zobral vazne...Bolo píše:Opravenomayq píše:Len taka poznamocka: Nevidim Zilinu v nazve temy!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ale nie robim si prdel samozrejme..,jen díky tomu že máš hodně fotek s mým coupé
To teda jo. Na spanilé jízdě to valil hodně pěkněBolo píše:No amaizovi ta 1.2 docela jede to musím uznat ...
No ci to nebude mat naozaj tych 1,2 16V ale len jeho i20Tringi píše:To teda jo. Na spanilé jízdě to valil hodně pěkněBolo píše:No amaizovi ta 1.2 docela jede to musím uznat ...
Aj ked mi asi neprislusi pisat za vsetkych ale aj my ta radi uvidime aj nabuduce... Inak na to ze mas 1.3 55kW ti to ide velmi slusne, asi budem musiet pozriet co tam mam za motor vlastne ja lebo ako 1.5 mi to nepridelazyl píše:Čágo Draci, srazík byl fakt celkem fajn a doufám že ne poslední, akorát mě mrzí, že jsme se neúčastnili v té hospůdce. Při vyhlídkové jízdě mi totiž malý usnul. Tak snad příště. Mějte se hezky.
To je asi na mě žeskel píše:kluci, ty palubovky jsou fakt cool? strikali ste si to samy? nebo ste si to nekde nechavali delat?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |