Maximálka u CRDi
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Maximálka u CRDi
Ono to asi bude také tím, že obvod kola nebude úplně nachlup stejný jako u původního rozměru pneumatik a to se potom projeví i na tachometru...
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
- Reklama
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
širší a težké kola acu trochu zpomalí.. to same i ja z 15 dal 17 a je to nepatrně poznat.. nic zásadního. dalnici jezdím stejně 160
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
to je teda dosť, pri takejto rýchlosti mám na 1,5CRDi spotrebu 5,3l/100km odmeraných prepočítaných...Andy4 píše:OFFTOPIC : Moje Clio 1,2 44kW (8 ventil snáď storokov starej konštrukcie)
Jazdím teraz často do Budapešti. Ráno do pešti a v noci s5. Kedže accent (žiaľ) nieje v mojich očiach spoľahlivé vozidlo tak do tej pešti chodím cliom. Na diaľničnom výjazde z Budapešti stále tankujem auto doplna (pumpa OMV - palivo Carerra 100), a celú diaľničnú trasu absolvujem nadoraz, to znamená s plynom na podlahe štýlom čo to dá. V reále to znamená na rovinkách tacho 180km/h, v kopcoch to klesá na tých 165 km/h. Tento 190 km úsek diaľnice absolvujem v noci za približne 1h a 20min. Z diaľnice zchádzam za Miskolcom a tam tankujem na pumpe Shell zase do plna a pokračujem do Košíc už po klasickej ceste prvej triedy predpisovo.
Tankujem stále až úplne po vrch hrdla nádrže podľa premávky a počasia v rozmedzí 14,7 - 15,5 l paliva.
A to mi pri priemernej rýchlosti 146 km/h vychádza spotreba 8,1l/100 km.
Je to veľa alebo málo ??
ale mi príde priam nereálne tých mexicanových 196km/hod. mal som zatiaľ na tacho max 180 a to na tých pirrelách plávalo, a keďže som prechádzal akurát okolo liptovskej mary, kde je to samá zákruta, musel som spomaliť - polovičke už plával obed blízko brady . možno s inými gumami by som si trúfol...
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90
Smerom od Popradu na LM je na diaľnici taký fajný úsek dolu kopcom, tam som na 40kW starej felde (ešte jednobodový vstrek, nie MPI) dal 165 a dal by som s rezervou aj 170 (na tacháči) keby som začal zrýchľovať skôr. Nabudúce skús tam, možno dáš aj 200EB trupo píše:to je teda dosť, pri takejto rýchlosti mám na 1,5CRDi spotrebu 5,3l/100km odmeraných prepočítaných...Andy4 píše:OFFTOPIC : Moje Clio 1,2 44kW (8 ventil snáď storokov starej konštrukcie)
Jazdím teraz často do Budapešti. Ráno do pešti a v noci s5. Kedže accent (žiaľ) nieje v mojich očiach spoľahlivé vozidlo tak do tej pešti chodím cliom. Na diaľničnom výjazde z Budapešti stále tankujem auto doplna (pumpa OMV - palivo Carerra 100), a celú diaľničnú trasu absolvujem nadoraz, to znamená s plynom na podlahe štýlom čo to dá. V reále to znamená na rovinkách tacho 180km/h, v kopcoch to klesá na tých 165 km/h. Tento 190 km úsek diaľnice absolvujem v noci za približne 1h a 20min. Z diaľnice zchádzam za Miskolcom a tam tankujem na pumpe Shell zase do plna a pokračujem do Košíc už po klasickej ceste prvej triedy predpisovo.
Tankujem stále až úplne po vrch hrdla nádrže podľa premávky a počasia v rozmedzí 14,7 - 15,5 l paliva.
A to mi pri priemernej rýchlosti 146 km/h vychádza spotreba 8,1l/100 km.
Je to veľa alebo málo ??
ale mi príde priam nereálne tých mexicanových 196km/hod. mal som zatiaľ na tacho max 180 a to na tých pirrelách plávalo, a keďže som prechádzal akurát okolo liptovskej mary, kde je to samá zákruta, musel som spomaliť - polovičke už plával obed blízko brady . možno s inými gumami by som si trúfol...
to xwing, bacha už je tam stacionárny radar
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90
-
- **
Na nasom som medzi ZV a BB dosiahol 205km/h trosku z kompceka a asi aj vetrik fukal . Ale nasi ma stale buzerovali ze to bolo dole kopcom tak som im ukazal ze hore kopcom (kopčekom) to slo 200km/h sme nadmieru spokojny s takym dieslakom
Hyundai Elantra 2017 - 2020 Black Phantom - Premium
ani nahodou to nie je stacionarny radarEB trupo píše:to xwing, bacha už je tam stacionárny radar
ak sa nemylim (v pocte kusov), tak jediny stacionarny radar mame na slovensku (ako pevne zamontovany) na dialnici d1 medzi trencinom a piestanami.
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
-
- **
ani ma nestras z ktorej strany snima ? nervy ... pminuly pondelok som tade palil viac nej 180km/h_miv_ píše:ani nahodou to nie je stacionarny radarEB trupo píše:to xwing, bacha už je tam stacionárny radar
ak sa nemylim (v pocte kusov), tak jediny stacionarny radar mame na slovensku (ako pevne zamontovany) na dialnici d1 medzi trencinom a piestanami.
Piestany > TrencinMartin Korpel píše:ani ma nestras z ktorej strany snima ? nervy ... pminuly pondelok som tade palil viac nej 180km/h_miv_ píše:ani nahodou to nie je stacionarny radarEB trupo píše:to xwing, bacha už je tam stacionárny radar
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
-
- **
NO ale mi odlahlo... ja som siel piestany Trnava dobre dobre... ach... uz som sa bal ze mi pride fotka s usmevom a malym steniatkom v krabici domov:D velmi silny usvedcovaci material
co ja viem tak sa meraju obidva smery aj na trencin aj na piestany. a meria sa od cela tzn aby bolo vidiet tvar jedine ak si chlapci radary otocili tak nemeraju niektory sme, ale to pochybujem, uz som tam davnejsie nesiel vokol...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
-
- **
NO tak si mi vratil spat divny pocit... fuuu... ale to zato mozu oni nie ja ze som siel 180 ci kolko.. pretoze keby nerobili na ceste jak lemry tak idem slusne...ach no dufam ze nepride vyrozumenie certa mau som si dat aj cierne skla:D:( vyhoda tmavych_miv_ píše:co ja viem tak sa meraju obidva smery aj na trencin aj na piestany. a meria sa od cela tzn aby bolo vidiet tvar jedine ak si chlapci radary otocili tak nemeraju niektory sme, ale to pochybujem, uz som tam davnejsie nesiel vokol...
jo.radary jsou dva a každý snímá jeden směr.Měl jsem tu čest,tady v Čechách
-
- **
A kedy ti prislo vyrozumenie s portretom? ku koncu mesiaca alebo? kedy?Miros píše:jo.radary jsou dva a každý snímá jeden směr.Měl jsem tu čest,tady v Čechách
je to asi 1,5 roku,zhruba po měsíci.Už nevim přesně.Jednou jsem taky platil litr za měsíc prošlou STK na služebním autě.Naštěstí ještě nebyly body