To potrva nez to zajedu abych mohl tocit plne otackyTringi píše:Těším se na sprintyCoupé 2.0 vs. i20 1.6
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: amaize, Moderátoři
To potrva nez to zajedu abych mohl tocit plne otackyTringi píše:Těším se na sprintyCoupé 2.0 vs. i20 1.6
ona totiž jak uviděla tyAmalfi píše:Jop amaize to uz jsem cetl na jinem foru... mimo jine jsem se dozvedel i o zenske v Astre ktera si rozmyslela odbocovani a tim Tringiho zdrzela
koloman.brutus píše:paulus dakujem za foto
Tak ta Berry Red je pekna. Ani som ju nevidel a objednal som si ju. Bolo to narychlo a cez telefon. Dufal som, ze to bude taka vinova aku davaju na Kiu Ceed, lebo ta sa mi strasne paci. Aj ked je Kia dcerou Hyundaiu tak farby nemusia mat totozne. Ked mozem poprosit tak este jednu fotku na slnku. Toto je pod mrakom a je to dost tmave. Ale velmi, velmi pekne![]()
uz pod mrakom.
Na druhou stranu, je to známka bezproblémového chodu aut.amaize píše:přesně vystiženo, plno dotazů,pak koupilia vypařili se - asi zajíždějí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |