Getz test

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Venca
*

Getz crash test

Příspěvek od Venca »

Výsledek crash testu Hyundai Getz podle Euro NCAP.

http://www.crashtest.cz/?idca=53
Hyundai Getz 1,3i SOHC/60 kW, Sea Side Blue, Elegance, r.v. 2003
Reklama

Josef

Re: dodatek k testu Getz 1,3i

Příspěvek od Josef »

case

Příspěvek od case »

Diky Josefovi za skeny. Docela me tesi ze jsem vybral docela dobre auticko i kdyz jde v pondeli k doktorovi (do servisu) jelikoz mi uz do koupe neco kolem leveho predniho kola tluce kdyz prejedu diru ci zaplatu.
Venca
*

Getz test

Příspěvek od Venca »

Hyundai Getz 1,3i SOHC/60 kW, Sea Side Blue, Elegance, r.v. 2003
mylys
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mylys »

mylys píše:Po roce se ovsem zavady nejspis neprojevi, takze pockam za jak dlouho mi odejde zarovka v levem svetlometu nebo zadni brzdove oblozeni ci co se to meni . . . : ))
Tak zavada se projevila po roce a pul a to tak, ze praskly obe zarovky v pravem svetlometu najednou - potkavaci a parkovaci.
Netusite nekdo cim to? Jsou obe na jeden okruh a kde se tam vzalo prepeti? Nebo je jinej duvod proc odesly obe najednou?
vipe

Příspěvek od vipe »

mylys píše:
mylys píše:Po roce se ovsem zavady nejspis neprojevi, takze pockam za jak dlouho mi odejde zarovka v levem svetlometu nebo zadni brzdove oblozeni ci co se to meni . . . : ))
Tak zavada se projevila po roce a pul a to tak, ze praskly obe zarovky v pravem svetlometu najednou - potkavaci a parkovaci.
Netusite nekdo cim to? Jsou obe na jeden okruh a kde se tam vzalo prepeti? Nebo je jinej duvod proc odesly obe najednou?
Já bych se klonil taky k tý životnosti žárovek. Kdyby to bylo přepětí tak by to určitě odneslo více žárovek. Ty dnešní žárovky ho... vydrží je to kšeft pro výrobce a kort teď když se bude svítit o sto šest :lol:
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

porovnávaci test s Getzom

Příspěvek od Juraj »

Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
mylys
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: porovnávaci test s Getzom

Příspěvek od mylys »

Co na to rict - Swift je novejsi auto modernejsi konstrukce a je to na nem znat, ale je o neco mensi nez Getz a Micra a Forfour jsou cenove nekde uplne jinde.
Takze pro me je vitezem testu Swift spolecne s Getzem :).
Odpovědět

Zpět na „GETZ“