Jo to je paráda Jirko, pěkně se nám ta rodinka háček rozrůstá . Rozhodně to pomohlo přehlednosti fóra.Jirka píše:Je přidána sekce i20,iX55 a u některých modelů, který jsou rozdělený na nový a starý model jsem pro přehlednost přidal roky výroby. Pokud si někdo všimne nějaké chyby, prosím o neukamenování ale napsání SZ a opravím to.
Kniha prani a stiznosti
Moderátor: Moderátoři
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
- Reklama
Re: Kniha prani a stiznosti
Nedalo by se něco udělat v nastavení fóra, aby se odkazy na jiné webové stránky uveřejněné zde na fóru v příspěvkách otevíraly automaticky v novém okně.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Jo a funguje tu ještě fotogalerie nebo ji jenom já nevidím.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Klikni kolečkem, ne? Teda alespoň Opera to tak má.
Ááá, spřátelená duše používající taky OperuTringi píše:Klikni kolečkem, ne? Teda alespoň Opera to tak má.
Kliknutí kolečkem převzal i firefox. Pokud je kolečko unavené a rádo se místo kliknutí přetáčí, tak se dá použít i ctrl+shift+levý klik (firefox tuším jen ctrl+levý klik)
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, již od verze 6, nyní testuji 10.00 alpha a všem flejmům IE vs. Firefox seHaer píše:Ááá, spřátelená duše používající taky OperuTringi píše:Klikni kolečkem, ne? Teda alespoň Opera to tak má.
IE to má taky to neni ale řešení. Na to vždycky zapomenu a kliknu normálka levým. Nojo tak nic no.Tringi píše:Klikni kolečkem, ne? Teda alespoň Opera to tak má.
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim nešla by inzerce rozdelit jeste na prodam-auto , prodam-dily. Bylo by to přehlednejsi.
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Zdar, o tom uz taky chvili uvazuju.
Myslim ze jako zde by to bylo optimal - https://www.astra-g.cz/forum/viewforum.php?f=8
Myslim ze jako zde by to bylo optimal - https://www.astra-g.cz/forum/viewforum.php?f=8
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
ahoj ja bych chtel zase zmenit smajliky:) me se proste libi ty co jsou na TF! takovy vic hejbaci a barevny:)
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
prani budiz nevyslyseno ) uz mu nekdo yz coupe posilal primo smajlika stacil kliknout vnastaveni spravce myslis ze pribyl? ani prd tu je to jen udrzovany pri zivote takovy forum na kapackach jedbnou klekne a bude konec:) forumsem taky spravoval a vim ze je to totalne lehky a na par minut pridat smajly stahnout treba nejaky sady smajlu ale i jednotlive je to hned.LongStar píše:ahoj ja bych chtel zase zmenit smajliky:) me se proste libi ty co jsou na TF! takovy vic hejbaci a barevny:)
kdyby tak milosh udelal spravcem nekoho koho to tu bavi a ma to jako hobby ale vim ze to clovek muze dat jen nekomu komu veri ale i tak by bylo supr kdyby se nekdo takovej nasel.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
ale ja je ci
S-coupe s Fénem:)
Ahoj DEDe, zkus tohle navrhnout na srazu. Já osobně s tím problém nemám, myslím, že Milosh taky nebude. Už jsem tu nějakou partu let, a bohužel už nemám zdaleka tolik času, sem jak psát, tak přispívat. Původně mě Milosh udělal adminem, když se sem cpaly furt nějaký roboti a věř, že mazat spamy i roboty jako takové dalo docela práce. Teď jsem rád, že občas někomu pomůžu při obnově zablokovanýho přístupu. Ani jsem neměl čas si pořádně nastudovat nový forum, který už nějakou dobu běží. Takže zku to navrhnout na srazu, a pokud se najde někdo kdo tomu rozumí víc než já a bude mít zájem, pak to s Miloshem domluvímeDEDe píše:prani budiz nevyslyseno ) uz mu nekdo yz coupe posilal primo smajlika stacil kliknout vnastaveni spravce myslis ze pribyl? ani prd tu je to jen udrzovany pri zivote takovy forum na kapackach jedbnou klekne a bude konec:) forumsem taky spravoval a vim ze je to totalne lehky a na par minut pridat smajly stahnout treba nejaky sady smajlu ale i jednotlive je to hned.LongStar píše:ahoj ja bych chtel zase zmenit smajliky:) me se proste libi ty co jsou na TF! takovy vic hejbaci a barevny:)
kdyby tak milosh udelal spravcem nekoho koho to tu bavi a ma to jako hobby ale vim ze to clovek muze dat jen nekomu komu veri ale i tak by bylo supr kdyby se nekdo takovej nasel.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdar tak to je přesne ono, jak jsem to myslelmilosh píše:Zdar, o tom uz taky chvili uvazuju.
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016