Ty jsi ho nedostal k autu při prodeji? Nebo to máš přitažený z venku. Tady se pořád píše o "Návodu k obsluze".Jan Schultz píše:Můžete mi prosím někdo ten čeký manuál poslat na adresu Jan.Schultz@seznam.cz ? Byl bych vám moc vděčný. Díky.
Manuál na Getze
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Mauál
Tady "vychvalujeme" ruskej detaillní manuál....víme?....já tuhle zjistil že ho mám staženej nějak blbě,skáče mi to z jednotlivých kapitol(v PDF) furt na jednu ,jak zacházet s kabely a omotávat je izolačkou a pod." musím potejrat ten můj PC
Getz UG 1341
- mario_liptov
- *
Re: Mauál
Musis vymazat jednu sekvenciu, na ktoru ta hadze. Ja som to urobil tak, ze postupne som presuval inde jednotlive subory, ktore som stiahol a prisiel som na to, kde je chyba. Neni v PC. Potom ti akurat vyhodi chybu na dalsej strane, ale pokracuje to uz tak ako ma.haryk píše:Tady "vychvalujeme" ruskej detaillní manuál....víme?....já tuhle zjistil že ho mám staženej nějak blbě,skáče mi to z jednotlivých kapitol(v PDF) furt na jednu ,jak zacházet s kabely a omotávat je izolačkou a pod." musím potejrat ten můj PC
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...
5.9l/100km
5.9l/100km
Re: Mauál
Jo je to takmario_liptov píše:
Musis vymazat jednu sekvenciu, na ktoru ta hadze. Ja som to urobil tak, ze postupne som presuval inde jednotlive subory, ktore som stiahol a prisiel som na to, kde je chyba. Neni v PC. Potom ti akurat vyhodi chybu na dalsej strane, ale pokracuje to uz tak ako ma.
Manuál
Už jsem na něj vyzrál, oddělil jsem jednotlivé soubory PDF od sebe,skopírováním každého zvlášť a teď se mi každý otvírá sám,i když s hlášením chyby v načítání,ale zavřu hlášku a v klidu si osvěžuju znalosti ruštiny Ještě abych si natáhl do MS Wordu nebo Open Office azbuku-ruštinu,chtěl jsem to skopírovat na "kus" papíru,ale azbuku to nenačte.
Getz UG 1341
Manuál
Tak chlapi, ještě jedna finta aby se každá část manuálu otvírala: Skopíroval jsem každou část zvlášť jinam...a tu složku GI až jako poslední, jinak ona furt otravuje a přepíná je všechny na sebe...nevím,zda taky pomohlo,že jsem ji,tu GI, přejmenoval. Každou tu položku-stránku jsem otevřel v Acrobat Readeru,a dal na horní liště : Uložit kopii,hlásí to že...u mne... nejde uložit kompletní kopii,pokud nemám nějakej lepší Acrobat,ale to je dobře,zablokuje to ten drzej GI soubor. Jo a ve MS Wordu jde kupodivu tisk i v azbuce,hurá.
Getz UG 1341
-
- *
Re: Manuál na Getze
je??? bude ??? nebude???
Je to v angličtine, dúfam že to pomôže. http://1.hyundai.z8.ru/getz/SMGetz.zip
A ešte Electrical Troubleshooting Manual 2002 http://1.hyundai.z8.ru/getz/ETMGetz.zip
A ešte Electrical Troubleshooting Manual 2002 http://1.hyundai.z8.ru/getz/ETMGetz.zip
Hyundai GETZ 1.1 (PORTUGAL), 5dv., 2004, (9.7.2010 - 69700km)
Nazdar chlapi taky sháním manuál na GETZE 1.3 r.v. 2003.Jestli někdo máte , tak bych byl za něj velmi vděčen.
Ak sa da aj ja vas poprosim o manual k obsluhe popripade servisny manual