Avic-D3 záloha map
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Avic-D3 záloha map
Chci se zeptat na jaké dvouvrstvé DVD medium vypálit zálohu map.Na +R nebo -R ?Bere i RW?
Popřípadě jakou značku zvolit.Moje DVD je už hodně zeškrábané a tak bych chtěl zkusit navigovat ze záložní kopie.
Díky
Popřípadě jakou značku zvolit.Moje DVD je už hodně zeškrábané a tak bych chtěl zkusit navigovat ze záložní kopie.
Díky
- Reklama
Re: Avic-D3 záloha map
S rw nemam velmi dobre skusenosti.
A ci + alebo - je to jedno.
Mne sa osvedcili Verbatim - .
A ci + alebo - je to jedno.
Mne sa osvedcili Verbatim - .
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
Tak o to jsem se přesně pokoušel,koupil jsem vše možné a přepálit se to nepodařilo,teda já mluvím o dvd které jsou už jednou přepsané a přepálené ,aby navigace mluvila česky,prostě se to nepodařilo přepalit.Jinak to je DVD-R dvouvrstvé
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Tak jsem zkoušel na DVD-R DL a nedaří se.Mám Verbatim DVD-R DL 4x.Nerem udělaný ISO soubor a pak vypálený nejnižší rychlostí.Bohužel.Prosím o radu.Děkuji.
Ja som mapový softwer napálil na Verbatim DVD +R DL a upgrade sa nahral hladko po vložení DVD do mechaniky.
Santa Fe 114 kW CRDI, 2007
A jednalo se o verzi CNDV-70MT nebo CNDV-80MT? A čím jsi dělal zálohu Nerem? Jako iso. nebo nrg.Díky.
Napálil som CNDV-80MT east europa, súbor stiahnutý z netu. Vypalené to bolo ako image disku pomalou rýchlosťou alcoholom 120% to však nie je limitujúce. Dôležité je kvalitné médium DVD.
Mám jak původní 70MT tak loňskou 80MT (originál). V autě samozřejmě používám kopie. Na Verbatim +R DL v Neru kopie 1:1 bez problémů
SF Elegance AT
PRE KARVES-MAM ORIGINAL 70 MT AKE SU MAPY NA NOVEJ 80 MT-NEDALA BY SA SPRAVIT ZA POLATOK KOPIA 80 MT MUSIM POUZIVAT INU NAVIGACIU LEBO S POVODNYMI MAPAMI TO JE NULA BODOV-
nove mapy tiez nie su bohvico . a 80 mas na nete tak si ju stiahni len treba hladatdamino píše:PRE KARVES-MAM ORIGINAL 70 MT AKE SU MAPY NA NOVEJ 80 MT-NEDALA BY SA SPRAVIT ZA POLATOK KOPIA 80 MT MUSIM POUZIVAT INU NAVIGACIU LEBO S POVODNYMI MAPAMI TO JE NULA BODOV-
Chlapi poraďte kde sehnat mapy celé evropy do Avic D3 nebo jestli někdo neprodá kopírované.Díky
Prosba na master nemohl bys mi napsat z jakého prohlížeče jsi to stáhnul.Díky Karel6888
Žiaľ sťahoval som to rok dozadu a adresu zdroja už neviem. Cez google si to vyhľadaj. Už sú k dispozícii aj najnovšie mapy CNDV 90MT.
CNDV 90MT nové mapy na světě
CNDV 90MT nové mapy na světě
Naposledy upravil(a) josfiala dne 13 lis 2009, 10:08, celkem upraveno 1 x.
ma už niekto nove mapy ktore funguju z netu?