Kolik KM má vaše auto najeto???
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Moje Lantra je sice z 96r. 1. provoz 98r. Má najeto poctivých 45 000km, ten Němec co to měl opravdu jezdil ročně jen kolem 5 000km /prokazatelně/. Je jak nová najel jsem na ní 12 000km a teprve teď se jaksi zajíždí a klesá u ní spotřeba pod 8 litrů. Když jsem ji koupil tak to uměla i přes deset viz. moje první příspěvky. Faktem je, že ji krmím Shell Power na běžnou 95 bere víc !
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Já mám getze dva a půl roku a mam nakrouceno 60000km, a to jsem nějaký tři měsíce neměl papíry a nějaký dva měsíce byl v servisu. Mám vyjmenovat co všechno se na tom vysypalo ?
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
JJ, něco takověho.Lukino píše:... si měl auto plný Korejskýho obilí nebo coxmrak píše: Mám vyjmenovat co všechno se na tom vysypalo ?
Bez výměny oleje
Bazarovka elantra CRDi s 29,7 tis. km bez výměny oleje, protože 1. majitel chtěl ušetřit za garanční prohlídku. Nakonec mu to auto leasingová firma stejně sebrala. Novou náplň sleduji bedlivě, drží horní rysku. Brzdové destičky přední sjel machr do mrtě. Odešla zřejmě i jedna žh. svíčka, ale to se stává. Jinak auto naprosto super a doufám, že se časem neprojeví skryté vady.
Tak, prasklo táhlo k řazení, to bylo někdy okolo 10000
potom se u getze špatně řadí ve vysokých otáčkách a když máš rozjeté auto na nějakých cca 120km/h vyřadíš a chvilku počkáš tak más pak problém zařadit rychlost úměrnou rychlosti.
Další věc je že vůle v řízení. Podle servisu je normální, ale podle automechanika je takovahle vule ostudou servisu.
Jedny z prvních světel se mlží v jakym koliv počasí. Krom předního levého světlometu mam komplet nové. Pak tu máme centrál. Porstě zamika jenom kdy chce. Je to prý vadným snímačem ve dveřích řidiče.
Asi tak jednou nebo dvakrat za rok se musi promazat klika pátých dveřích, protože zůstává vyset,
Zadní dveře jdou naprd zavírat. Musí se použít ten správný grif. Blondýny mi ty dveře zabouchnou až tak napotřetí a to stylem že mam strach aby se to autíčko nerozpadlou tou ránou.
Papá to olej jak protržený. Vysoké otáčky tomu nesvědčí.
Omlouvam se za pravopis. Nikdy mi nešel.
potom se u getze špatně řadí ve vysokých otáčkách a když máš rozjeté auto na nějakých cca 120km/h vyřadíš a chvilku počkáš tak más pak problém zařadit rychlost úměrnou rychlosti.
Další věc je že vůle v řízení. Podle servisu je normální, ale podle automechanika je takovahle vule ostudou servisu.
Jedny z prvních světel se mlží v jakym koliv počasí. Krom předního levého světlometu mam komplet nové. Pak tu máme centrál. Porstě zamika jenom kdy chce. Je to prý vadným snímačem ve dveřích řidiče.
Asi tak jednou nebo dvakrat za rok se musi promazat klika pátých dveřích, protože zůstává vyset,
Zadní dveře jdou naprd zavírat. Musí se použít ten správný grif. Blondýny mi ty dveře zabouchnou až tak napotřetí a to stylem že mam strach aby se to autíčko nerozpadlou tou ránou.
Papá to olej jak protržený. Vysoké otáčky tomu nesvědčí.
Omlouvam se za pravopis. Nikdy mi nešel.