Teď nedají navíc skoro nic jak to tak čtu
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
No právě...Když jsem kupoval accenta, ptal jsem se u 2 prodejců a schválně se v každé prodejně zmínil o tom druhém a že ještě nejsem rozhodnuty....Hardcam píše:My jsme vzdycky respektovali cenikovou cenu u vsech novejch Hacek...nekteri by si mohli uvedomit, ze nejsou na blesim trhu a ze ty autosalony z neceho musi zit a platit zamestnance (ac je primarni zivi servis). Cenu nejak nastavili, kdyz se nelibi, muzeme jit ke konkurenci.
Dík.._miv_ píše:fuuu tak toto sa mi paci a uz viem aj ako si to aj ja urobim... uz len ten cas volny mi trosku chyba... ale paci sa mi to velmi...
caw,Garcia007 píše:... zdrawim was nemate niekto z was skusenost s tym ci sa da dokupit sietka v batozinovom priestore ... bo ja som sa to pokusal pozhanat v SNV ... Spisska Nova Ves a tam mi powedali ze to sa vobec neda dokupit ked som to stratil alebo nieco podobne ... newiete nieco o tom viac ? ...
No, koupit se ta síťka tutově dá v autopotřebách (kamarád jí kupoval do Feldy combi), ale osobně si myslím, že je to docela nepoužitelné. Tu co jsem dostal k autu jsem neměl v kufru nataženou ani tři dny - akorát to překáží. Pokud síť, tak uchycenou k podlaze a ne tak jak to má Accent.Garcia007 píše:... zdrawim was nemate niekto z was skusenost s tym ci sa da dokupit sietka v batozinovom priestore ... bo ja som sa to pokusal pozhanat v SNV ... Spisska Nova Ves a tam mi powedali ze to sa vobec neda dokupit ked som to stratil alebo nieco podobne ... newiete nieco o tom viac ? ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |