To už svádí k domněnce, že ostřikujeme benzínem z nádrže.89majlo96 píše:... este som tam vodu nedolieval...
EDIT: Není to důvod, proč PP ukazuje nižší spotřebu než si spočítáme u pumpy?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
To už svádí k domněnce, že ostřikujeme benzínem z nádrže.89majlo96 píše:... este som tam vodu nedolieval...
My mame hnujdaje taky uz dlouho a voda porad erární Moc neostrikujem. Dneska budu umyvat, tak zkontroluju i kapaliny a dam echo89majlo96 píše:ja mam auto viac ako rok a pol a este som tam vodu nedolieval, neviem ci na garancke dolievali, ale ja urcite este nie... mozno ze je fakt bezodna
mozno CW ma mensiu nadrzkumatysekul píše:To mi vysvětlete,zrovna teď mi došla kapalina.Letos už podruhé.Kudy jezdíte,že nepotřebujete ostřikovače? Já osobně rád vidím
Tak já jsem ji měl dneska prázdnou a vlezlo se mi tam 4,5 litru.zello píše:majlo na garancke radi zvyknu dolievat vsetky kvapaliny.
nadrzka ma nieco medzi 3 az 5 litrov. Tearz si uz nepamatam, lebo uplne prazdnu nadrzku som mal naposledy vo februari a nie som si isty ci som kupoval patlitrovu alebo len tri. Ale naposledy som kupoval tri litre a nedal so ju tam celu , ale kolko tam bolo To fakt netusim.
A co dolívají? Mají něco předepsáno Hyundaiem nebo si to servis volí sám?zello píše:majlo na garancke radi zvyknu dolievat vsetky kvapaliny.
Dík. Proto ty delší intervaly plnění. Takže přejdu ze 3 l na 5 l kanystříky.Radek Švub píše:Tak já jsem ji měl dneska prázdnou a vlezlo se mi tam 4,5 litru.
Laufas bude to asi hlavne tym kolko jazdis a kedy.laufas píše:Koukal jsem a kapaliny do ostrikovacu tam je hafooo. Ostrikuju strasne malo, neni potreba. Taky rad vidim, ale to jezdite polem, ze mate okno na ostrikovani nebo kazdou musku hned stirate?
S tim pocitam. Najezdeno 10 a pul litru a nadrzka nedolivana. 70% mesto 25% okresky 5% dalnicezello píše:Laufas bude to asi hlavne tym kolko jazdis a kedy.laufas píše:Koukal jsem a kapaliny do ostrikovacu tam je hafooo. Ostrikuju strasne malo, neni potreba. Taky rad vidim, ale to jezdite polem, ze mate okno na ostrikovani nebo kazdou musku hned stirate?
To máš těžký, já tu pásku zkoušel, ale nepomohlo. Mezi plechem a tryskou v podstatě není rezerva, jedna vrstva pásky nepomůže, dvě už nezacvaknu. U mě pomůže buď jiná tryska, ohnutý plech nebo silnější motorek. Tak proto servis.i30 píše:A dosť sa čudujem luďom, že s tým idú do servisu.
Pomôž si sám, ani servis (pán boh ) ti nepomôže....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |