mimochodem, CARy, nemas novy kola? Vecer prosvistelo Coupe kolem LIDLu a prislo mi, ze ma naky jiny litaky:) taky v tom ted potkavam Tvyho pritele...

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
CARy, lidi jsou proste ruzny, nenech se tim plz znechutit, ono to zase bude priste veselejsiCARy píše:to Jura: no takze sis proste ale taky udelal co si chtel, jenom proto ze se to dala na jiny ftp nez si chtel TY , jedinou vec sem nechtela aby to heslo nebylo naspany takhle VEREJNE to je to co si prave udelal. Takze bych te pozadala abys to s tohodle FTP smazal !
Hardcam : heslo nebylo vubec podobny ! kola mam stejny, zatim! a to ostatni tady fakt nehodlam probirat, to samy muzu rict ja ze te vidim spis cumakovat doma pac auto je vetsinou pred barakem!
Jinak dik vsem ostatnim za prispevky, hucela sem vcera vecer do odbornika aby zjistil co se da, a z celeho vyslo ze opravdu na 90% nekdo proste zmenil heslo. Jinak to od teto chvile neresim a rozhodne si rozmyslim necim prispet v ramci kluboveho ducha!
Nazdárek, tak to fakt koukám jak se to tu postupně mění. Přihlásil jsem se po dlouhé době a zjišťuji že ta parta co tu byla dříve už je asi v prd.... teď se tu začínají oběvovat nějaké svi..... fak škoda. Přemejšlim že odtud pujdu pryč. Jinak je mi líto že tvá snaha byla takhle odvděčena.CARy píše:takže k MANÚALU pánové, je mi líto ale můžeme poděkovat tomu kdo dostal heslo a nechal si celej manuál pro sebe, tím chci naznačit že někdo kdo dostal heslo na ftp , ho změnil a tudiž si to vlastně UKRADL.
fakt mě to nas...o , takovýhle s prominutim SVINÁRNY fakt nesnášim..... takže si šáhnětě do svědomí kdo chcete!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |