Když je auto nastartované, tak vydáva divné zvuky z prostoru motoru, konkrétně jakovy od řemene nebo tam někde, strašně to píská, jakoby když jdou ložiska nasucho, Ale jakto
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Jo a takovej pískot jako když prokluzuje řemen to není
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Mysi se hadaj to bude onomyhead píše:No právě taky mi to dělalo celkem decentně, ale teť poslední dobou se to razantně zhoršilo a píská to jako by se tam hádalo strašně moc myší
To ja taky nevim a taky se mi zadna zmena neprojevila takze se zatim nebudu strachovat kdyz se nic nedeje...tuk tukmayq píše:Nenapisal som, ze to nieje chyba ale zatial sa mi to nijak neprejavilo, je to zvuk ako ked nieje namazane to co namazane ma byt. Ide to akoby z tej najvyssej kladky len neviem k comu ta kladka patri.
Tak to uz jde mimo me to bude asi jiny zvukl me to dela kdyz chcipni motor jinak vubec nic takze myslime oba asi neco jineho...myhead píše:Mno taky jsem si říkal že se nic neděje, dělalo to jen když auto stálo třeba na neutrál a tet to dělá už i při zařazený rychlosti a je to o dost hlasitější než před tím, zkusím to taky nastříkat a uvidím.
Nastriekal som vsetky kladky kam som sa dostal ale nic nepomohlo, bol som mrknut pod kapotu a akoby to slo od kladky posilovaca riadenia, je to tak uplne vrchna co je pod nadobkou Power Steering Fluidmyhead píše:Mno taky jsem si říkal že se nic neděje, dělalo to jen když auto stálo třeba na neutrál a tet to dělá už i při zařazený rychlosti a je to o dost hlasitější než před tím, zkusím to taky nastříkat a uvidím.
No tak to nahrame a uvidime ci to robi aj tebe ADAccentdevil píše:Ja treba posilovac nemam
Ty jo tak jestli to nebude nahodou to tzv turbo a to sicenimayq píše:No tak to nahrame a uvidime ci to robi aj tebe ADAccentdevil píše:Ja treba posilovac nemamAle kedze nemas posilovac tak asi nie..
Ale je to nieco medzi piskanim a sicanim... aspon u mna zatial...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |