tolko nas bolo aj ked som dosiel pozriet znameho do predajne hyundaimatysekul píše:Nene , v lovosicích jsme byli náhodou tři ;o)
tiez tam stali dve predvadzacky i30 a ja som bol treti
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
tolko nas bolo aj ked som dosiel pozriet znameho do predajne hyundaimatysekul píše:Nene , v lovosicích jsme byli náhodou tři ;o)
tak o tech posranej objíždkách mě ani nemluv jel sem do olmika a chtěl sem do bruntálu přes štermberk a hovno..nakonec mě to vyhodilo ve štepánově.... a asi 40km najeto navíc..kdybych se tam trocha vyznal,tak bych top někudy vzal ale takhle nahovno a to značení taky hrůza...hlavně v uničově:::::!!!!!laufas píše:Neco je v zavadachRadek Švub píše:laufas :tak to napiš to jsem teda zvědavej!!!!Na Bozenov to je zrovna problém co?
Hej ani mi o tom nemluv. Vyrazeli sme z Dubicka a jeli do Krchleb (tam nevedeli kam dal), tak do Zabru kde jsem te potkal, tam taky zavreny -> otocka zpet do tech Krchleb a pak sme se diky domorodcum dostali na takovej tankodrom vedouci na Bozenov! Hafo najezdeno, cas v riti, ale nakonedc sme dojeli.
do bruntalu pres sternberk a vyhodilo te to ve stpanove?? to si delas prdelpepan píše:tak o tech posranej objíždkách mě ani nemluv jel sem do olmika a chtěl sem do bruntálu přes štermberk a hovno..nakonec mě to vyhodilo ve štepánově.... a asi 40km najeto navíc..kdybych se tam trocha vyznal,tak bych top někudy vzal ale takhle nahovno a to značení taky hrůza...hlavně v uničově:::::!!!!!laufas píše:Neco je v zavadachRadek Švub píše:laufas :tak to napiš to jsem teda zvědavej!!!!Na Bozenov to je zrovna problém co?
Hej ani mi o tom nemluv. Vyrazeli sme z Dubicka a jeli do Krchleb (tam nevedeli kam dal), tak do Zabru kde jsem te potkal, tam taky zavreny -> otocka zpet do tech Krchleb a pak sme se diky domorodcum dostali na takovej tankodrom vedouci na Bozenov! Hafo najezdeno, cas v riti, ale nakonedc sme dojeli.
Ja tam jel v sobotu Nepripada mi to nejak spatny tampepan píše:L"aufas: no fakt...říkám nejezdit přes uničov
Icescent...v modré,červené a černé a hlavně CW má u mě uspěch
Kola vidím, ale ta druhá úprava?oKo píše:Tady jsou obě stylingová vylepšení, kterých jsem se dopustil. Asi u nich už zůstane...
Akorát tu barvu pořád foťák neumí vyfotit. Fakt je to ND.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |