Ale Mexičan, určitě jsi si všimnul smajlíka na konci věty ... myslel jsem to jako legraci nic ve zlým a víš, že když jde o něco vážnějšího, tak píšu v trochu jiném tónu Přece hájíme společnou značku a že se někdy na něčem neshodnem .?.?.? je přece normální Já si rád přečtu, že máš na Accentíkovi najeto skoro 60 000 km a že je v pohodě já na svým Ácovi mám sice o 52 000 km najeto míň, ale taky dobrýMexican píše:Vilda no nejak som sice stale nepochopil ze precocso mnou vacsinou nesuhlasis, ale samozrejme som rad ze v tomto so mnou suhlasis.. ehm
hluk od podvozku je vec relativna.. niekedy je to subjektivne peklo.. zalezi od kombinacie pneu-povrch.. zda sa i ze ceske dialnice (aj nove) su vyrazn ehlucnejsie ako nemecke... niekam doprostred by som dal dialnice slovenske (tie si ale zas uz po roku ako vlny
co ma tak trochu zacina otravovat je praskavy zvuk asi z vychuchu ventilacie pri PP dverach.. minule som bastlil a zvazky kablov (ISO, prepojenia) pod radiom som obalil roznymi makkymi a nehorlavymi materialmi.. to pomohlo priti buhaniu spod radia.. ale ten vyduch, s nim si neviem poradit.. inak ticho, po prakticky 60 000km vsetko okay, nic sa nepovoluje, nic nerezonuje, nid neklepe
problémy
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: problémy
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
- ZdeněkSvoboda
Hmm tak to je hodně nemilé a celkem koukám, že si zloděj vybral zrovna Hyundai Accent
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Na taky jsem koukal jako blázen... Blbý je, že asi nepůjde vyměnit pouze poškozený kus, ale budou se měnit všechny 3 a počítám i s klíčkem, kde je i nějaká ta elektronika tak to bude asi pěkne mastné...ZdeněkSvoboda píše:Hmm tak to je hodně nemilé a celkem koukám, že si zloděj vybral zrovna Hyundai Accent
U Fabie mi měnili po zásahu zlodějů pouze jeden zámek. Přestavěj ho v servisu podle klíče. U Hyundaie to bude stejný.JoSp píše:
Na taky jsem koukal jako blázen... Blbý je, že asi nepůjde vyměnit pouze poškozený kus, ale budou se měnit všechny 3 a počítám i s klíčkem, kde je i nějaká ta elektronika tak to bude asi pěkne mastné...
Auto mám 1rok a 3měsíce, najeto cca 23 000km, jezdím převážně po dálnici D8 a občas mezi obcemi.Mexican píše:tak to je teda vyrazna bieda... mozes napisat:Marty5 píše:Tak mi to nedalo a zajel jsem do KLIMEXU na test tlumičů, oba předky účinnost 68% a zadky L.54%, P.48%.
Na to že je to nová kára podle mě nic moc, jinak pod 40 jsou špatný.
- ako dlho auto mas
- kolko km si najazdil
- ake trasy jazdis najcastejsie (mesto, okresky 2tr, cesty 1tr, tretia a stvrta trieda medzi obcami, D1...)
ja si presne takyto stav tlmicov chcem dat urobit teraz pri 60 000km, som zvedavyy.. u teba je to ale minimalne vzadu na vymenu
Vypadá to na tlumiče někdo, už to tady řešil, včera jsem se na to koukal a na nic jsem nepřišel, všechno dotažený čepy, tyčky stabilizátoru, uložení, náprava atd. nic jiného mě už nenapadá. Příští týden zajedu do H servisu.
Accent, Elegance, 1.4 16v, pneu KUMHO KU31 195/50 r15, alu RSW 242. Křídlo, lak brzd třmenů, potahy cěrno-stříbrné.
Teraz kukám na obrázok a už viem čím to je! To krídlo ti vytvára taký prítlak, že to tlmiče ktoré na to nie sú stavané nevydržali (pre istotu dodávam - robím si srandu )Marty5 píše:Auto mám 1rok a 3měsíce, najeto cca 23 000km, jezdím převážně po dálnici D8 a občas mezi obcemi.Mexican píše:tak to je teda vyrazna bieda... mozes napisat:Marty5 píše:Tak mi to nedalo a zajel jsem do KLIMEXU na test tlumičů, oba předky účinnost 68% a zadky L.54%, P.48%.
Na to že je to nová kára podle mě nic moc, jinak pod 40 jsou špatný.
- ako dlho auto mas
- kolko km si najazdil
- ake trasy jazdis najcastejsie (mesto, okresky 2tr, cesty 1tr, tretia a stvrta trieda medzi obcami, D1...)
ja si presne takyto stav tlmicov chcem dat urobit teraz pri 60 000km, som zvedavyy.. u teba je to ale minimalne vzadu na vymenu
Vypadá to na tlumiče někdo, už to tady řešil, včera jsem se na to koukal a na nic jsem nepřišel, všechno dotažený čepy, tyčky stabilizátoru, uložení, náprava atd. nic jiného mě už nenapadá. Příští týden zajedu do H servisu.
Teraz vážne - som zvedavý či sa ti to podarí zreklamovať, 23 000km je dosť slabá výdrž tlmičov, asi blbý kus...
tak ja mam vyteceny pravy predny tlmic. dnes som bol v hyundai autopalace bratislava a malo by to ist na reklamacku. najazdene cca 52 000km. v priebehu tyzdna, dvoch mi to maju vymenit.
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Měl jsem za to, že tam jsou čistě plynové tlumiče...
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
tlmice nic moc. Pri 32t km ucinnost zadnych 55 resp 54 %, predne na tom boli o chlp lepsie
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
GoodYear Eagle F1 205/45 R16
OZ Michelangelo 8
netreba sa cudovat
pokial viem tak dizlove motory su o dost tazsie ako benzinove a preto im rychlejsie odchazaju predne tlmice a zaroven sa auto sprava viac nedotacavo
... aspon tak som cital v jednej recenzii
aj preto som bral benzin )
pokial viem tak dizlove motory su o dost tazsie ako benzinove a preto im rychlejsie odchazaju predne tlmice a zaroven sa auto sprava viac nedotacavo
... aspon tak som cital v jednej recenzii
aj preto som bral benzin )
Hyundai Accent 02/09 black Elegance 1.4 benzin kupovane v CR - Hodonin
Slovakia Bratislava
www.nefajci.eu
Slovakia Bratislava
www.nefajci.eu
tie plynove tlmice budu smejdy a predne prekvapivo drzia ) mozem zajtra doplnit udaje z testov pri 15 a 32t km. To ze je na tlmici nejaka vaha navyse je mu celkom jedno, tlmi neodpruzene hmoty v celej svojej drahe. Vaha sedi na pruzinach... + dostava na frak zavesenie kolies
skuste niekto spravit test tlmicov na 1,4ke
skuste niekto spravit test tlmicov na 1,4ke
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
OZ Michelangelo 8
Obrysové světlo
Mohl by mi někdo poradit, jak se mění žárovka v obrysovém světle.
Žárovku i s objímkou jsem vytáhl ze světlometů, ale nevím jak ji vydělat z té objímky, jestli tahem nebo jak.
Lunek accent 2006 1.4 benzin 42.tisic km
Žárovku i s objímkou jsem vytáhl ze světlometů, ale nevím jak ji vydělat z té objímky, jestli tahem nebo jak.
Lunek accent 2006 1.4 benzin 42.tisic km
Re: Obrysové světlo
U LC Acc je tam W5W zarovka, takze tahem ven, prip. vyviklanim. Pokud je to u New Acc jinak, tak bohuzel...lunek píše:Mohl by mi někdo poradit, jak se mění žárovka v obrysovém světle.
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Jj, jen vytahnout. Mám tam diodový žárovky. Pak jedna chcípla a byla nějaká zapečená tak jsem to musel páčit kombinačkama. Proto vím, že se tahle žárovka jen vytahuje.
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW