![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pro případ jemnějších odstínů ještě můžeš zvážit kombinaci stříbrná (auto) a světle modrá (brzdy), ve stylu "pomáhat a chránit"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Kdyby ten lem sel tak lehce opravit,bylo by to superzdenek76 píše:v zářivé červené i s opraveným zadním lemem![]()
pepan píše:místo vyhozenejch pěnez zaq barvu,bych rasši šetřil na ty lemy..
No jestli najdes foto tak urcite nahod,budu radBigPAJA píše:Cau,
doma mame accenta 3dv. stříbrného a měli jsme vpředu třmeny a vzadu bubny na červeno. A jezdili jsme na litacich Ronal LZ4 7x15 a vypadalo to huste. Pokud najdu foto tak pošlu.![]()
Te cervene barvy bych se osobně nebál, ikdyž jak říká Borek, tak některé auta vypadaj komicky, ale je to hlavně o názoru.
A další věc je to, že ikdyž to natřeš načerveno tak během nějaké doby to stejně se zaspini a videt to moc nepujde, teda pokud nebudes myt auto a zároveň shodíš kola a vyleštíš buben.![]()
Takže za mě červená tam i tam. Mě se to líbilo.
mayq píše:No na tie lemy to bude fakt trosku drahsie ako stovka...Ale zas nic co by sa nedalo zvladnut, mne tam daval sklenne vlakna ci take cosi spominal tak uvidim ako to bude drzat a kolko to vydrzi, bolo to uz skrz prezrate aj ked na pohlad sa zdalo ze je to len povrchove, obrusil a diera jak svet..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |